Ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών Νομού Λάρισας στο Ντίσελντορφ

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2020 16:02

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών Νομού Λάρισας θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία από τον τοπικό Σύλλογο Θεσσαλών από σήμερα Παρασκευή έως και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020.

Η εμφάνιση του μεγάλου χορευτικού του συλλόγου θα γίνει αύριο Σάββατο στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Θεσσαλών Γερμανίας.

Για το ταξίδι αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρ. Παπαγεωργίου: «Ο Σύλλογός μας πρόσφερε, προσφέρει αλλά έχει να δώσει πολλά ακόμα στην προσπάθεια διάδοσης και διάσωσης αυτού του πλούτου που έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας και λέγεται ελληνική παράδοση. Ξέρουμε ότι στην περιοχή διαμένουν πολλοί συντοπίτες μας και είμαστε σίγουροι ότι μας επιφυλάσσουν ζεστή υποδοχή. Θα είναι μια ευκαιρία για όλους να θυμηθούν τον τόπο τους και να «μυρίσουν» τα αρώματα της γης τους. Στη συγκεκριμένη επίσκεψη ο Σύλλογός μας εκπροσωπεί ολόκληρη τη Θεσσαλία γι' αυτό και νιώθουμε το βάρος της ευθύνης ν' ανταποκριθούμε στον μέγιστο βαθμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του Συλλόγου Γερμανίας Σοφία Μιχαλέ για την πρόσκληση και τις προσπάθειές της να κάνει το ταξίδι και τη διαμονή μας πιο εύκολη.

Επίσης θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στον βουλευτή Λάρισας Χρήστο Κέλλα για την καίρια μεσολάβησή του στο γραφείο του προέδρου της Βουλής για την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση της αποστολής μας στο Ντίσελντορφ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass