Με σπουδαία συναυλία άνοιξε τις «πύλες» του το Μουσικότροπο

Ξεκίνησε χθες βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο το Φεστιβάλ Τέχνης-Μουσικής

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2020 16:10

Με τη συναυλία «Η Λάρισα στον κόσμο» που εντάσσεται στον κύκλο «Μεγάλοι Λαρισαίοι Καλλιτέχνες» άνοιξε τις πύλες του στο φιλόμουσο κοινό της Λάρισας το φεστιβάλ Μουσικότροπο χθες βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο.

Η μαέστρος Πάττυ Κοντογιάννη και η τσελίστας Ήβη Παπαθανασίου παρουσίασαν μαζί με άξιους μουσικούς της Λάρισας-παιδιά του Δημοτικού Ωδείου, που έχουν λαμπρή καριέρα εντός και εκτός Ελλάδας, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα κορυφαίων συνθετών από μπαρόκ έως ρομαντική εποχή.

Η μαέστρος Πάττυ Κοντογιάννη διηύθυνε ένα διεθνές κουαρτέτο εγχόρδων που αποτελείται από τους Ήβη Παπαθανασίου-τσέλο, Felix Weischedel-βιόλα, Eduard Sonderegger-βιολί και Salma Sadek-βιολί, ενώ συνέπραξαν με τους μουσικούς από τη Λάρισα, Δημήτρη Καραμανώλη-βιολί, επιμέλεια, Γιώτα Στεφανοπούλου-βιολί, Ελεάνα Βλιτσάκη-βιολί, Μανώλη Καραμανώλη-βιολί, Φωτεινή Γράμψα-βιολί, Νίκο Οικονόμου-βιολί, Μαριάνθη Σταμουλάκη-βιόλα, Νίκο Νικολαΐδη-τσέλο, Ειρήνη Παντελίδου-κοντραμπάσο και Ιωάννα Σιοπούδη-τσέμπαλο.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές της συναυλίας ενώ το Μουσικότροπο μόλις ξεκίνησε και το ταξίδι στη τέχνη συνεχίζεται με κύρια συστατικά την ποιότητα, την ποικιλία, τη διάθεση για νέα ακούσματα, γνώση, παιχνίδι και επιμόρφωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass