«Ο άνδρας με την πουά γραβάτα»

Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»-ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2020 15:15

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την παρουσίαση του έργου «Ο Άνδρας με την Πουά γραβάτα» της δημιουργικής ομάδας Ελ Ρόι και ΑΒΓ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα, βρίσκεται η θεατρική ομάδα «Ονείρων Θαύματα» που θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Τεχνών» από αύριο 18 Φεβρουαρίου μέχρι και 23 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

Ο Φλεβάρης ήρθε και ήρθε η ώρα ο περίεργος αυτός κύριος να συγκρουστεί επιτέλους με το πεπρωμένο του. Ο Ιάκωβος Λέδερμαν είναι ένας 33χρονος άντρας που αγαπάει πολύ την επαγγελματική αποκατάσταση, τα χρήματα, τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, το ποδόσφαιρο και τα γυναικεία στήθη. Είναι ευκατάστατος, με διαρκή ανέλιξη και εξέλιξη στον τομέα της δουλειάς του αλλά εντελώς απογοητευμένος. Έτσι αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του ένα πρωινό, πηδώντας από τον 23ο όροφο του ουρανοξύστη. Τότε αναλαμβάνει δράση ο Ρόμπερτ Άουερ Σόπεν να τον σώσει.

Θα τα καταφέρει;

Μια κωμωδία με γρήγορους ρυθμούς, συγκίνηση και αγάπη για τη ζωή.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Γουϊνόνα Δημητρίου, Εύη Τόλια, Δάφνη Δεληγιάννη, Ελένη Κατσιμπέρη, Χρήστος Τσάκος, Κώστας Πελεκάνος, Χριστίνα Κορδέλα, Θοδωρής Ματούλας, Περσεφόνη Γεωργοσοπούλου. Η μουσική είναι του Χρήστου Παπαγεωργίου και οι φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6972-700.971.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass