«Ας μιλήσουμε για το θέατρο»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2020 16:30

Ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινηματογράφου και Ραδιοφώνου που εορτάζεται αυτόν τον μήνα, πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο «Μetropol» της πόλης μας, μία θεματική βραδιά - αφιέρωμα στον γνωστό και καταξιωμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Δακτυλά, ο οποίος μάγεψε με την ομιλία του περί της αρχαίας ελληνικής θεατρικής πραγματείας, το κοινό που τον παρακολούθησε.

Πρωτοποριακός και απόλυτα συνειδητοποιημένος καλλιτέχνης, ζει και εργάζεται στον Βόλο από το 1993, διδάσκοντας με γνώση και πάθος υποκριτική και θεατρικό αυτοσχεδιασμό στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δ.Ο.Ε.ΠΑ.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, σε σεμινάρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και σε σεμινάρια Αρχαίου Δράματος, ενώ ασχολείται επίσης με τον Κινηματογράφο σε ταινίες μικρού μήκους και τη Διαφήμιση.

Απόφοιτος με υποτροφία του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν, δημιουργός της Ομάδας Bar Theater Company γνωστής στο φιλοθεάμον κοινό για τη διαδραστική μορφή των παραστάσεών της και εμπνευστής της Θεατρικής Ομάδας ατόμων με κινητικές δυσκολίες στο πλαίσιο του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας και Κοινωνικών Θεμάτων του Δήμου Βόλου, όπου επί σειρά ετών δίδαξε και σκηνοθέτησε όλες τις παραστάσεις της Ομάδας, ο Δημήτρης Δακτυλάς χάρισε στο λαρισαϊκό κοινό μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική βραδιά, με τους παρευρεθέντες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τις γνώσεις και την θεατρική παιδεία που αποκόμισαν από την όλη καλλιτεχνική εκδήλωση.

* Υπόψη ότι η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Ροταριανού Ομίλου Αν. Λάρισας είναι ελεύθερη, για όποιον θελήσει να παραστεί. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974-093600. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass