«Ζήσε τη μουσική» με τη Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ

ΧΘΕΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΠΡΙΛΗ» ΤΟΥ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ «PIANDAEMONIUM»

Δημοσίευση: 02 Απρ 2020 16:02

Πρώτη μέρα του Απριλίου χθες και η Μικτή Χορωδία Λάρισας με σύνθημα «ζήσε τη μουσική» προσέφερε στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία μέσα από το κανάλι Youtube.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη σύμπραξη της χορωδίας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Καρβούνη με το μοναδικό πιανιστικό σχήμα Piandaemonium, στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη «Απρίλης», που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μουσικότροπο». Το μοναδικό πιανιστικό σχήμα Piandaemonium ιδρύθηκε το 1998 με πρωτοβουλία της Δόμνας Ευνουχίδου και αρχικά αποτελούνταν από την ίδια και έντεκα πρώην μαθητές της. Στη σχεδόν 20ετή του δράση, το Piandaemonium έχει παρουσιάσει σε πρώτες εκτελέσεις έργα Ελλήνων συνθετών γραμμένα ειδικά για το σχήμα, διασκευές σπουδαίων συμφωνικών έργων, αλλά και αυθεντικά έργα σε ποικίλους πιανιστικούς συνδυασμούς. Έργα: Ανισέγκου, Παπαγεωργίου, Αναδολή, Gershwin, Bizet-Wilberg, Wagner- Roques κ.ά Oι Piandaemonium είναι: Χαράλαμπος Αγγελόπουλος, Ευτυχία Βενιωτά, Εύη Γιαμοπούλου, Δόμνα Ευνουχίδου, Νίκος Ζαφρανάς, Χρήστος Λενούτσος, Ειρήνη Μαύρου, Μαρία Μυλαράκη, Στέφανος Νάσος, Χρήστος Νούλης, Διονύσης Παντής, Αντώνης Σελεμίδης, Θοδωρής Τζοβανάκης, Κώστας Χάρδας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass