Ποια παράσταση θα δούμε σήμερα;

ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE

Δημοσίευση: 03 Απρ 2020 16:00

Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας ανακοίνωσε πως προβάλλει online μερικές από τις δημοφιλέστερες παραγωγές του, εντελώς δωρεάν. Οι παραστάσεις θα ανεβαίνουν κάθε Πέμπτη στο κανάλι του θεάτρου στο YouTube.

Ακολουθώντας την πρωτοβουλία άλλων μεγάλων πολιτιστικών οργανισμών, - πρωτοβουλία που υλοποιεί και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Λάρισας, το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας πήρε την απόφαση να κάνει μέρος του υλικού του διαδικτυακά διαθέσιμο, εν μέσω lockdown εξαιτίας του κορονοϊού.

Το πρόγραμμα online προβολών έχει τίτλο «National Theatre at Home» και έκανε πρεμιέρα στις 2 Απριλίου με την κωμωδία του Ρίτσαρντ Μπιν «One Man, Two Guvnors», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέιμς Κόρντεν. Η παραγωγή έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο διασκεδαστικές στην ιστορία του Εθνικού Θεάτρου. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει η διασκευή της Sally Cookson στην «Τζέιν Έιρ» της Σάρλοτ Μπροντέ.

Τα βίντεο ανεβαίνουν κάθε Πέμπτη στις 7 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας) και έπειτα είναι διαθέσιμα για επτά ημέρες. Συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιοί έχουν αποποιηθεί τα πνευματικά τους δικαιώματα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass