«Χίλιες και μια Ιστορίες»: Παιδική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου σήμερα στις 17.00

Δημοσίευση: 04 Απρ 2020 12:58

Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 5 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα προβληθεί διαδικτυακά η παιδική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Χίλιες και μια Ιστορίες».

Η προβολή της παράστασης είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα (n-t.gr), όπου εμφανίζεται η αντίστροφη μέτρηση έως και την έναρξή της.

Προκειμένου να ενισχυθεί η εμπειρία της θέασης μιας ζωντανής θεατρικής παράστασης, η εκκίνηση της προβολής θα είναι εφικτή μόνο από την προκαθορισμένη ώρα και για τα επόμενα 30 λεπτά. Μετά το διάστημα των 30 λεπτών, η εκκίνηση της προβολής δεν θα είναι εφικτή.

Σημειώνεται ότι περίπου 23.500 θεατές που μένουν σπίτι, παρακολούθησαν διαδικτυακά την χθεσινή παράσταση Μακμπέθ του Εθνικού Θεάτρου.

Μια προβολή έπειτα από πρωτοβουλία των υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης που σε συνεργασία αποφάσισαν να προβληθούν παραστάσεις που διακόπηκαν. Οι προβολές είναι δωρεάν και διαθέσιμες στο κοινό μέσω σχετικών σελίδων.

Εκτός από την ιστοσελίδα του Εθνικού Θεάτρου www.n-t.gr , οι προβολές των παραστάσεων θα είναι διαθέσιμες τις ίδιες μέρες και ώρες και από τις ιστοσελίδες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού www.culture.gr  καθώς και  του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.mindigital.gr 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass