Η ΕΡΤ έγινε ΕΡΤFLIX

Η ΝΕΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ON DEMAND

Δημοσίευση: 23 Απρ 2020 16:15

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας γνωστοποίησε την είσοδό της στην υβριδική τηλεόραση.

Από την Τρίτη λοιπόν η ΕΡΤ προσφέρει εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος καθώς και όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας που μεταδίδεται κάθε πρωί στην ΕΡΤ2. Και μαζί με όλα αυτά, η ΕΡΤ προσφέρει και μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία αναδεικνύοντας το αρχείο της, καθώς στο πρώτο ανεπίσημο σημερινό λανσάρισμα του ERTFLIX έχουν ήδη ανέβει 20 ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα σε 20 σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, η Μαρία Κάλλας, η Ελένη Βλάχου, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Μανόλης Αναγνωστάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης και πολλοί ακόμη. Και όλα αυτά, όπως τονίστηκε, όλοι οι πολίτες μπορούν να τα απολαύσουν εντελώς δωρεάν στην τηλεόρασή τους και -κυρίως- στον χρόνο που εκείνοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Ζούλα:

«Θα μπορούσε να λέγεται και EΡTFLIX, αλλά το νέο όνομα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. Σε κάθε περίπτωση, όποιος πατήσει από σήμερα το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ του και μπει στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστεί. Δεν είναι μόνον το νέο και εντελώς σύγχρονο περιβάλλον που σχεδίασαν οι τεχνικοί της ΕΡΤ και το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πλατφόρμες του Netflix, της Amazon ή της Apple.

Η ΕΡΤ για να διευκολύνει τους τηλεθεατές που έχουν νέες (smart) τηλεοράσεις, αλλά πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ τους δεν βλέπουν την υβριδική πλατφόρμα, έχει ήδη ανεβάσει στο YouTube μικρά χρηστικά βίντεο για το πώς οι πολίτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη σχετική υπηρεσία, αν αυτή δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάθε μοντέλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass