Oι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας της Sony

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2020 16:45

Ένα τρένο που μεταφέρει σιδηρομετάλλευμα μέσω μιας άγονης περιοχής της Μαυριτανίας και μια οικεία στιγμή μεταξύ δύο τσιτάχ είναι ανάμεσα στις νικητήριες φωτογραφίες στα διάσημα βραβεία Sony World Photography.

Ο ετήσιος διαγωνισμός Open των βραβείων που διοργανώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φωτογραφίας ξεχωρίζει τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς σε διάφορες κατηγορίες, όπως αρχιτεκτονική, πορτρέτα και νεκρή φύση. Οι 10 νικητές κάθε κατηγορίας θα διαγωνιστούν τώρα για το συνολικό έπαθλο των 5.000 δολαρίων. Στον διαγωνισμό περιλαμβάνεται και η φωτογραφία του Jorge Reynal που απεικονίζει ένα νεκρό ψάρι που πιάστηκε σε μια πλαστική σακούλα αλλά και η φωτογραφία του Santiago Mesa που δείχνει έναν διαδηλωτή να κρατείται από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των ταραχών στην πόλη Μεντεγίν της Κολομβίας. Μια φωτογραφία ανθρώπων που διασκεδάζουν στη σκηνή μιας συναυλίας μαζί με τον IggyPop και ένα πορτρέτο του frontman των Pixies, Charles Thompson (γνωστού ως Black Francis) αναδείχθηκαν επίσης πρώτης στην κατηγορία τους. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων δεν θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού. Οι κριτές θα ανακοινώσουν τους νικητές online στις 9 Ιουνίου.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass