Ανοίγει για το κοινό το Β’ Αρχαίο Θέατρο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2020 11:03

Για πρώτη φορά στη... σύγχρονη ιστορία του το Β’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας θα ανοίξει για το κοινό. Το δεύτερο αρχαίο θέατρο της πόλης μας

που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εργατικής Πρωτομαγιάς και Ταγματάρχου Βελισσαρίου, θα ανοίξει τις πύλες του και θα περιμένει τους Λαρισαίους να το επισκεφτούν και να το γνωρίσουν καλύτερα.
Η μικρή αυτή όαση πρασίνου θα είναι ανοιχτή καθημερινά εκτός Τρίτης, και κατά τις ώρες από 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι έως τις 15 Ιουνίου.

Η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας κ. Σταυρούλα Σδρόλια μιλώντας στην «Ε» για το άνοιγμα του Β’ Αρχαίου Θεάτρου δήλωσε ότι «Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε η επικοινωνία με τον κόσμο...

Επειδή είναι κλειστό το Μουσείο σκεφτήκαμε να ανοίξουμε το θέατρο δοκιμαστικά». Στην ερώτηση αν προσανατολίζεται να είναι ανοιχτό συνεχώς για το κοινό, η κ. Σδρόλια μάς απάντησε ότι «δυστυχώς δεν επαρκούν οι φύλακες για να ανοίξει μόνιμα.
Από τις 15 Ιουνίου που θα ανοίξουν τα Μουσεία, δυστυχώς θα κλείσει το θέατρο. Μέχρι τότε όμως οι Λαρισαίοι θα μπορούν να το επισκέπτονται...».  

Θ.Α.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass