Συναυλία Μουσικής Δωματίου των Ν. Νικολαΐδη και Ι. Σιοπούδη στο ΔΩΛ

ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ»

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2020 11:05

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στον 2ο κύκλο της διαδικτυακής πρωτοβουλίας της με τίτλο “Ο Πολιτισμός ποτέ δεν κατεβάζει ρολά”

παρουσιάζει αποσπάσματα από τη συναυλία Μουσικής Δωματίου των Νίκου Νικολαΐδη και Ιωάννας Σιοπούδη στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ένας άλλος μουσικός ή σχήμα θα μας κρατά συντροφιά από τη σελίδα μας, έως ότου ξανασυναντηθούμε καλλιτέχνες και θεατές.
Μπορείτε, επίσης, να εγγραφείτε στο κανάλι μας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα βίντεο που δημοσιεύονται.


Πρόγραμμα:
F. Schubert - Sonata for Arpeggione and Piano in A minor D. 821
1. Allegro Moderato
2. Adagio
3. Allegretto
Οποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει τη συναυλία Μουσικής Δωματίου αναζητώντας στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Υoutube τη φράση: Μουσική Δωματίου - Νίκος Νικολαΐδης & Ιωάννα Σιοπούδη.
*Ο Νίκος Νικολαΐδης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1988. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο βιολοντσέλο με τον Τζέλου Ντοροφτέι στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Το 2005 παράλληλα με τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο εισήλθε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης από όπου το 2010 έλαβε το δίπλωμα Βιολοντσέλου με βαθμό «άριστα 10» με καθηγητή τον Ζοραν Στέπιτς.
* Η Ιωάννα Σιοπούδη γεννήθηκε στη Λάρισα. Ξεκίνησε σπουδές πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης με τη Λ. Ρίζου και τον Τ. Σακελλάριο και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο Mozarteum του Salzburg με τον G.Kern στο τμήμα «Παιδαγωγική Οργάνου (τραγουδιού)», απ’ όπου αποφοίτησε με Μagister Artium το 1998. Έκτοτε εργάζεται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ως καθηγήτρια και συνοδός πιανίστα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass