Το «Θέατρο Τεχνών» παίρνει τους δρόμους

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ «ΟΙ ΚΑΡΑΝ-ΜΠΙΝΑΤΟΙ»

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2020 11:15

Καλοκαιρινή περιοδεία στους Δήμους και στα Πολιτιστικά Φεστιβάλ του νομού και της Περιφέρειας θα πραγματοποιήσει αυτό το ξεχωριστό καλοκαίρι του 2020 το «Θέατρο Τεχνών» ξεκινώντας από τις 17 Ιουλίου με τη σύγχρονη και επίκαιρη επιθεώρηση «Οι

καραν-μπινάτοι του Στέλιου Ντικούλη.
Πρόκειται για έξι επίκαιρα ξεκαρδιστικά θεατρικά νούμερα, όπου σατιρίζονται όλα όσα πρωτόγνωρα, περίεργα και ευτράπελα βιώσαμε αυτό το διάστημα στη χώρα και στην υφήλιο. Σε ένα ντελίριο λοιπόν πρωτοφανών καταστάσεων, όπου ανατρέπονται όσα μέχρι πρότινος γνωρίζαμε και ζούσαμε, εμφανίζονται, διαφορετικού τύπου ζευγάρια καθημερινών ανθρώπων, που σιγά-σιγά αρχίζουν να φέρονται πολύ περίεργα. Τη μία φοβισμένα, την άλλη αποφασιστικά και επαναστατικά ή ακόμη και τρελά. Όμως πού άραγε, θα καταλήξει όλο αυτό; Θα υπάρξει τελικά ολική επαναφορά στην πολυθρύλητη κανονικότητα;
Εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Στέλιος Ντικούλης, Βασίλης Καρμίρης, Εύα Τριανταφύλλου, Ανδρέας Ζυγογιάννης, Βάνα Καταραχιά, Βασιλική Δούφα και Έλενα Γράβαλου.
Τη μουσική επένδυση και τα τραγούδια επιμελούνται οι: Έλενα Γράβαλου με τον Στέλιο Ντικούλη, κοστούμια και φροντιστήριο: Βάννα Καταραχιά, Ήχος και Φως: Θάνος Φλωράς και τα σκηνικά υπό τη γενική επιμέλεια του «Θεάτρου Τεχνών». Οργανισμοί Δήμων και Φεστιβάλ που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν την παράσταση και στην πόλη τους, μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη προγραμματισμού κ. Βάνα Καταραχιά στο 2410-534.313.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass