«Σκέφτομαι και Δρω, Περιγράφω αυτό που Ζω»

Διαγωνισμός καλλιτεχνικής έκφρασης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2020 11:00

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, διά της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει διαδικτυακό διαγωνισμό

καλλιτεχνικής έκφρασης με τίτλο: «Σκέφτομαι και Δρω, Περιγράφω αυτό που Ζω». Όλες αυτές τις μέρες που λείπουμε ο ένας από τον άλλο τα συναισθήματα που νιώθουμε είναι πολλά. Σκεφτήκαμε να τα εκφράσουμε για να μπορέσουμε να τα κατανοήσουμε και να τα επικοινωνήσουμε.

Στον διαγωνισμό που είναι προαιρετικός, μπορούν να πάρουν μέρος όποιοι μαθητές/τριες επιθυμούν από την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και να αποτυπώσουν τα συναισθήματά τους με ζωγραφικά έργα, κείμενα Δημιουργικής Γραφής, ποιήματα, άρθρα, συνεντεύξεις, τραγούδια, χορό κι ό,τι άλλο το μεράκι και η φαντασία τούς υπαγορεύει.
Ο αυθορμητισμός, η φαντασία, η άριστη τεχνική ικανότητα, η χρήση πολλών τεχνικών, το καταπληκτικό μήνυμα που εκπέμπουν τα έργα των μαθητών μας σε συνδυασμό με το μεράκι, την έμπνευση και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κάνουν τους διαγωνισμούς μας κάθε φορά μοναδικούς!

Περιμένουμε να μας στείλετε φωτογραφίες των έργων των μαθητών/τριών σας. Το κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με ατομικά ή ομαδικά έργα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όποια υλικά επιθυμούν οι μαθητές (μαρκαδόροι, κηρομπογιές κ.ά.), όπως επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η τεχνική του κολάζ.

Στα ζωγραφικά έργα θα μπορούσε να αναγράφεται και μία ευχή (μέχρι 2 προτάσεις).

Τα ονόματα, η τάξη και το σχολείο των μαθητών θα πρέπει να είναι γραμμένα κάτω δεξιά στη ζωγραφιά με ευκρινή τρόπο. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα έργα που θα μας στείλετε πρέπει να διασφαλίζουν την προστασία προσωπικών δεδομένων, όπως προβλέπεται από τον Νόμο 4624/ 2019. Τα σχολεία θα μας στείλουν φωτογραφίες των έργων ή ηλεκτρονικά αρχεία των δράσεων των μαθητών/τριών τους στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων στην ηλ. δ/νση sxoldraslar@gmail. com μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου.
Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε όλα τα έργα των παιδιών στο blog Καινοτόμων Δράσεων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, θα σταλούν Έπαινοι Συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και σε όλα τα σχολεία που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό και τα καλύτερα έργα θα βραβευτούν με ωραία δώρα.
Την Επιτροπή Βράβευσης συγκροτούν οι: Περιφερειακός Δ/ντής Π. & Δ. Εκπ/σης Θεσσαλίας, κ. Γεώργιος Δοδοντσάκης, ως πρόεδρος. Αν. Δ/ντρια Εκπ/σης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, κ. Σοφία Παπαδοπούλου, ως μέλος.

Συντονίστρια Αειφορίας Θεσσαλίας, κ. Ελένη Ξυνοπούλου, ως μέλος. Αν. Προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων, Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας κ. Ναυσικά Κολαξίδου ως μέλος. Υπευθ. Σχολ. Δραστ. Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, κ. Κων/να Χατζημίχου, ως μέλος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass