ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Θέατρο, μουσική και χορός στην Τερψιθέα

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2015 23:21

 

Από 3 έως και 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στην Τερψιθέα πολιτιστικές εκδηλώσεις με την συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας, των φορέων και την υποστήριξη και ευγενική χορηγία του Δήμου Λαρισαίων. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου με γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και παρουσίαση χορευτικών τμημάτων του Μ.Ε.Ε.Σ. Τερψιθέας, αλλά και άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση από το Περιφερειακό θέατρο Καρδίτσας και οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου με παράσταση Καραγκιόζη και συναυλία με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια με λαρισαίους μουσικούς και τραγουδιστές με επικεφαλής τον Θωμά Θωμαϊδη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Την Πέμπτη στις 3 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στη κεντρική πλατεία κάτοικοι και επισκέπτες θα απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα από τον Σύλλογο Ανατολιτών «Ιωάννης Πρόδρομος», το Σύλλογο Σαμαριναίων ν. Λάρισας και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή», τον Πολιτιστικό-Περιβαλλοντικό Σύλλογο Δελερίων και τον ΜΕΕΣ Τερψιθέας. Γλέντι για όλους, φαγητό ποτά, λαχειοφόρος, πλούσια δώρα.

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στη κεντρική πλατεία θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Του χωριού το Κοινοβούλιο» από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας. Τέλος το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 8.30 στη κεντρική πλατεία μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν θέατρο σκιών με το έργο «Ο Καραγκιόζης γραμματικός». Στις 9.30 το βράδυ θα ξεκινήσει συναυλία υπό τον τίτλο «Τραγούδια, Μουσική & Μουσικοί στην γειτονιά μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass