Η Φωτεινή Δάρρα εκπέμπει live

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ STREAMING

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2020 11:09

Μια νέα πρωτοποριακή ιδέα προτείνει η Φωτεινή Δάρρα με τους συνεργάτες της, δημιουργώντας ένα πολιτιστικό γεγονός με τον παλμό του σήμερα! Έπειτα από μια σειρά διαδικτυακών συναυλιών που κράτησαν παρέα σε χιλιάδες ανθρώπους όλο αυτό το

διάστημα κι είχαν σκοπό την ενίσχυση των νοσοκομείων της χώρας μας, πρωτοπορεί και πάλι με μια μοναδική ιδέα: Συναυλίες live streaming με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο κινηματογραφικού επιπέδου που μπορούν να εκπέμψουν από παντού!
Με την υπέροχη φωνή της και τη συναρπαστική ερμηνεία της, έχοντας στο πλάι της τον εξαιρετικό ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, αλλά και μια μοναδική ορχήστρα που αποτελείται από τρομπέτα, τρομπόνι, κρουστά και μπάσο, ταξιδεύει στην Ελλάδα και τραγουδάει εκπέμποντας το σήμα της από όποιο μέρος μπορεί να φανταστεί ο νους μας μέσω live streaming για πρώτη φορά στην Ελλάδα με απoλύτως επαγγελματικές προδιαγραφές στις επίσημες ιστοσελίδες κάθε Δήμου και διοργάνωσης που επισκέπτεται.
Tαυτόχρονα η συναυλία μεταδίδεται από την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook και από άλλα μέσα που θα ανακοινώνονται πριν από κάθε live.
Οι θεατές θα απολαύσουν μια συναυλία με κινηματογραφική αισθητική από τους δέκτες τους! Όλους εσάς που έχετε νοσταλγήσει να παρακολουθήσετε μια συναυλία από έναν ανοιχτό υπέροχο χώρο, η Φωτεινή και οι συνεργάτες της σας μεταφέρουν στον τόπο από τον οποίο εκπέμπουν. Άλλες φορές με φόντο τη θάλασσα και ένα ηλιοβασίλεμα, ή τη θέα από ψηλά ή με φόντο τα δέντρα ενός δάσους, μεταφερόμαστε μαγικά σε μοναδικά τοπία της Ελλάδας με συντροφιά μια αγκαλιά από υπέροχα τραγούδια. Τραγούδια που συνδυάζουν την ποιότητα με την ψυχαγωγία!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass