«Ξυπόλητοι στο Παρίσι» στον θερινό κινηματογράφο

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ «ΜΠΑΛΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2020 11:06

Συνεχίζονται οι προβολές στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής»

στον Μύλο του Παππά, με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, μέχρι αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 10 μ.μ. Από τη Δευτέρα 22 μέχρι το Σάββατο 27 Ιουνίου η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, θα προβάλλουν τη γαλλική κωμωδία «Ξυπόλητοι στο Παρίσι».

ΥΠΟΘΕΣΗ
Η ήρεμη ζωή της Φιόνα που εργάζεται σαν βιβλιοθηκάριος σε μια ήσυχη μικρή Καναδική πόλη, αναστατώνεται όταν λαμβάνει ένα αγωνιώδες γράμμα από την 93χρονη θεία της που ζει στο Παρίσι. Η Φιόνα παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για να τη συναντήσει, αλλά μόλις φτάνει στο Παρίσι, ανακαλύπτει ότι η θεία της έχει εξαφανιστεί. Μετά από μία αλυσίδα κυνηγητών και μικρών καταστροφών, συναντά τον Ντομ, έναν παράδοξο και ελκυστικό άστεγο που δεν την αφήνει σε ησυχία. Μία μαγευτική ιστορία κάποιων ιδιαίτερων ανθρώπων που αναζητούν την αγάπη, ενώ βρίσκονται χαμένοι και ξυπόλητοι στο Παρίσι, την πόλη του φωτός.
Κομεντί 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 83’ | Γαλλο-βελγική ταινία, σκηνοθεσία Ντομινίκ Αμπέλ, Φιόνα Γκόρντον με τους: Φιόνα Γκόρντον, Ντομινίκ Αμπέλ, Εμανουέλ Ριβά. Ώρα προβολής 22:00. Γενική είσοδος 4 ευρώ. Να σημειωθεί ότι δεν γίνεται προπώληση εισιτηρίων, ούτε κρατήσεις θέσεων. Το ταμείο ανοίγει στις 20:30.
*Πριν από την κανονική προβολή, θα παρουσιάζονται στους θεατές τα βίντεο των Λαρισαίων καλλιτεχνών που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίξει το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται λόγω της πανδημίας. Πρώτη θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους της Κατερίνας Λιάπτσιου «Ο Μαέστρος Μελωδίας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass