Διαγωνισμός συγγραφής με θέμα το «Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο»

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2020 11:55

Διαγωνισμό διηγήματος, με θέμα μια από τις δημοφιλέστερες σελίδες του facebook, “Παλιό ΠΑΣΟΚ-Το Ορθόδοξο” διοργανώνει ο εκδοτικός οίκος iWrite. Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές σελίδες στο facebook με σχεδόν 150.000 ακολούθους, που μέσα

από τη σάτιρα και την πολιτική ανάλυση προβάλλουν κοινωνιολογικά φαινόμενα των δεκαετιών του ΄80 και του ΄90, παρουσιάζοντας προεκτάσεις του σήμερα. Οι ακόλουθοι μοιράζονται προσωπικές ιστορίες τους και νοσταλγικά βιώματα από την «εποχή του Ανδρέα» και μέσα από τα κείμενά τους αναδύονται συχνά τα αξιοζήλευτα λογοτεχνικά τους προσόντα. Το γεγονός αυτό κέντρισε το ενδιαφέρον του εκδοτικού οίκου της Θεσσαλονίκης iWrite και προκηρύσσει διαγωνισμό διηγήματος με τίτλο «Το παλιό ΠΑΣΟΚ σε ένα εναλλακτικό παρόν (2010-2020)».
Το διήγημα πρέπει να έχει έκταση 1.000-2.500 λέξεις και να αφορά σε μια ιστορία αληθινή ή φανταστική, που μπορεί να ανήκει σε οποιοδήποτε είδος-κοινωνική, πολιτική, μυστηρίου, αισθηματική, κ.ά. Πρέπει να εκτυλίσσεται στη χρονική περίοδο 2010-2020 και να φέρνει ηγετικά στελέχη του Κινήματος, από την περίοδο 1981-1996, σε πραγματικές πολιτικές και κοινωνικές καταστάσεις που αντιμετώπισε η χώρα την τρέχουσα δεκαετία. Εν τέλει, θα πρέπει να προκύψουν κείμενα που θα αποπνέουν μία… αγνή, σοσιαλιστική αύρα, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ-Το Ορθόδοξο». Τα διηγήματα που θα ξεχωρίσουν, θα συμπεριληφθούν σε μία συλλεκτική έκδοση.
Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, οι συγγραφείς πρέπει να στείλουν το διήγημά τους ως τις 15 Ιουλίου, ηλεκτρονικά. Περισσότερες πληροφορίες στο www.iwrite.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass