Προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2020 11:46

Με ένα πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα ξεκινούν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας, στο Νηπιαγωγείο Νίκαιας. Η έναρξη των προβολών είναι στις 21.15 και η είσοδος είναι ελεύθερη.


ΤΟ ΠΡΟΡΑΜΜΑ

NIKAIA1

01/07 La La Land (ΗΠΑ, 2016) του Ντάμιεν Σαζέλ. Mια νεαρή επίδοξη ηθοποιός και ένας τζαζ πιανίστας ερωτεύονται. Θα είναι όμως η αγάπη τους αρκετή για να αντέξουν τις δυσκολίες; Έξι βραβεία Όσκαρ, επτά υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες.

NIKAIA2

O8/07 Καλωσήλθατε στον Νότο (Ιταλία, 2010) του Λούκα Μινιέρο.Ξεκαρδιστική ιταλική κωμωδία που σατιρίζει κοινωνικά θέματα και αξίες, τονίζοντας τις διαφορές μεταξύ Βορρά και Νότου.

NIKAIA3

15/07 Jojo Rabbit (Καναδάς, 2019) του Τάικα Γουαιτίτι. Στη ναζιστική Γερμανία όλα αλλάζουν στη ζωή ενός μικρού αγοριού που έχει για φανταστικό φίλο του τον Χίτλερ, όταν ανακαλύπτει ότι η μητέρα του κρύβει στο σπίτι τους μια Εβραιοπούλα. Βραβείο Όσκαρ καλύτερου σεναρίου.

NIKAIA4

22/07 Fisherman’s friends (Βρετανία, 2019) του Κρις Φόγκιν. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Δέκα ψαράδες από ένα μικρό ψαροχώρι της Κορνουάλλης υπογράφουν συμβόλαιο με λονδρέζικη εταιρεία παραγωγής δίσκων και έχουν αναπάντεχη επιτυχία.

NIKAIA5

29/07 The Artist (Γαλλία, 2011) του Μισέλ Χαζαναβίσιους. Μια ερωτική ιστορία φτιαγμένη με τη μαγεία του βωβού κινηματογράφου. Υπέροχη ατμόσφαιρα, χορογραφίες, μουσική. Πέντε βραβεία Όσκαρ, βραβείο αντρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Καννών. Η προβολή της ταινίας «The Artist» θα γίνει σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, παράρτημα Λάρισας.

NIKAIA6

26/08 Άγρια συμμορία (Αμερική, 1969) του Σαμ Πέκινπα.Ένα από τα καλύτερα γουέστερν όλων των εποχών. Στην Αμερική του 1913 μια συμμορία παρανόμων καταφεύγει στο Μεξικό όπου μαίνεται ο εμφύλιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass