Σήμερα τα παιδιά παίζουν στην... Αρχαία Ελλάδα

Από τις 6 μ.μ. στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2020 11:03

Τα σχολεία τελείωσαν και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» ξεκινά για ένα ακόμη συναρπαστικό καλοκαίρι τις δράσεις της. Σήμερα το απόγευμα και από τις 6 μέχρι τις 7 παιδιά ηλικίας από 7-12 ετών συμμετέχουν στη δράση

«Παίζουμε στην Αρχαία Ελλάδα» με εμψυχώτριες τις κ. Αθανασία Γαζέτα και Αγγελική Νούλα.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 28 Αυγούστου 2020 με δεκάδες ακόμη δράσεις, με αφηγήσεις, παιχνίδια, πειράματα, κρυμμένους θησαυρούς, εικαστικά εργαστήρια και εργαστήρια γνώσεων, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής που επιβάλλει η σημερινή συγκυρία.
Ο μέγιστος αριθμός παιδιών που θα συμμετέχουν στις δράσεις είναι 10 και τα παιδιά θα εργάζονται αποκλειστικά με τα ατομικά τους σύνεργα (τη δική τους κασετίνα με ξυλομπογιές ή μαρκαδόρους, μολύβι, ξύστρα, γόμα, ψαλίδι και κόλλα) τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Καλό θα είναι επειδή κάποιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης οι μικροί φίλοι να έχουν μαζί τους καπέλο, γυαλιά ηλίου και νερό.
Οι δράσεις δεν έχουν κόστος συμμετοχής, είναι όμως απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης: 2410-531.973. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές των παιδιών.
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στο site της βιβλιοθήκης, στη σελίδα στο Facebook, στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο: 2410-531.973 (κ. Γκουντουβά Βάγια).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass