«Τα φιλαράκια» επιστρέφουν

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2020 15:00

Ακόμη και τον επόμενο μήνα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ειδικού επεισοδίου από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer).

Ο 53χρονος ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε στη σειρά τον Ross Gellar στη δεκαετία του 1990, είπε ότι το επεισόδιο θα μπορούσε να γυριστεί στα μέσα Αυγούστου, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες του Covid-19.
Κατά την εμφάνισή του στο «The Tonight Show» ο ηθοποιός υποσχέθηκε ότι το ειδικό αυτό επεισόδιο θα έχει πολλές «εκπλήξεις». «Ήταν να ξεκινήσουμε στα μέσα Αυγούστου, αλλά ειλικρινά θα περιμένουμε μία δύο εβδομάδες, για να διαπιστώσουμε ότι είναι αρκετά ασφαλές για να το κάνουμε. Κι αν όχι τότε θα περιμένουμε μέχρι να είναι», είπε.
Η σειρά ήταν να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Μάιο, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού. Το ειδικό επεισόδιο θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας streaming HBO Max και οι θαυμαστές της σειράς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ξανά μαζί την παρέα του Σουίμερ, της Τζένιφερ Άνιστον, της Κόρντεϊ Κοξ, της Λίζα Κούντροου, του Ματ Λε Μπλανκ και του Μάθιου Πέρι. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μεταδόθηκε το 2004.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass