«Τα αγάλματα περιμένουν» στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9 Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2020 11:02

Η νέα παραγωγή του Θεσσαλικού Θεάτρου «Τα αγάλματα περιμένουν» συνεχίζει το καλοκαιρινό

ταξίδι της στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας, που παραχωρήθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού, με επόμενη στάση στον δροσερό κήπο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, σήμερα Σάββατο και ώρα 9 μ.μ. Η παράσταση σε σκηνοθεσία της Κυριακής Σπανού και σε κείμενο του Ανδρέα Φλουράκη, εμπνευσμένη από την επιχείρηση απόκρυψης των αρχαιοτήτων όλων των Μουσείων της χώρας το 1940, πραγματεύεται το ερώτημα «τι θα σώζαμε σήμερα σε περίοδο κινδύνου;». Πρόκειται για μια τολμηρή και ερευνητική καλλιτεχνική παρέμβαση στην ανίχνευση της δικής μας σχέσης με τον πολιτισμό του τόπου μας, σε μια εποχή που μας απειλούν με την αρπαγή κάθε στοιχείου που μας δένει με την αρχαία κληρονομιά μας.
Η παράσταση προσφέρεται δωρεάν στο κοινό. Λόγω εφαρμογής των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας, ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα γραφεία του Θεσσαλικού Θεάτρου: Γεωργιάδου 53, 2ος όροφος – τηλ. 2410621209 (10.30 π.μ. - 1.30 μ.μ.). Την ίδια μέρα το Μουσείο θα είναι ανοιχτό έως τις 9 μ.μ. για τους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός από τα μόνιμα εκθέματά του την περιοδική έκθεση «Ειδώλιο» καθώς και την έκθεση κεραμικής της Μαριάννας Γκουντουβά «Αναγέννηση 2... χώμα, νερό και φωτιά...», που βρίσκονται σε εξέλιξη στους χώρους του.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass