Πρεμιέρα στον Πολιτιστικό Αύγουστο

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2020 11:40

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Την αυλαία άνοιξαν προχθές οι εκδηλώσεις του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων, με τη θεατρική παράσταση “Υπάρχει και φιλότιμο”, ενόψει του Πολιτιστικού Αύγουστου 2020.

Από νωρίς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Υποδειγματική ήταν η συμπεριφορά των πολιτών καθώς με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης οι θεατές παρακολούθησαν την παράσταση με τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφάλειας.
Από τους θεατές ένας μεγάλος αριθμός είχαν κάνει ηλεκτρονική προ κράτηση μέσω της εφαρμογής του ΟΠΑΚΠΑΔΦ Οpen1/Βooking στη σελίδα https: //booking.open1.eu/ farsala/politistikos_augoustos2020, οι υπόλοιποι δήλωσαν τα στοιχεία τους κατά την προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης.
H θεατρική αυτή παράσταση αποτέλεσε το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, καθώς έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό. Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γυναικών Μ. Ευυδρίου «ΜΕΛΙΝΑ», όπως και στους συντελεστές της παράστασης. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται με θερινό κινηματογράφο και μουσικές βραδιές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass