Εκθεση με έργα του αείμνηστου ζωγράφου Στέργιου Χατζούλη

ΣΤΟΝ ΑΕΤΟΛΟΦΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2020 11:10

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Μια πολύ όμορφη έκθεση ζωγραφικής έχει στηθεί στον Αετόλοφο Αγιάς στη μνήμη του ζωγράφου Στέργιου Χατζούλη, με έργα του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη, η οποία φιλοδοξεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του φιλότεχνου κοινού.


Η έκθεση θα ανοίξει σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου από τις 5 το απόγευμα, θα παραμείνει ανοιχτή το Σάββατο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, από τις 10 το πρωί ως τις 2:00 το μεσημέρι και από τις 6:00 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ, ενώ μετέπειτα οι επισκέψεις θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του χώρου κ. Βασίλειο Χατζούλη στο τηλέφωνο 6937-253.520.
Ο Στέργιος Χατζούλης γεννήθηκε στον Αετόλοφο Αγιάς. Από το 1976 ως το 1979 σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Ρώμης κι αμέσως μετά επέστρεψε στην πατρίδα. Ήταν ένας καλλιτέχνης ελεύθερος που αποτύπωνε σκηνές της καθημερινότητας, άλλοτε με θέματα που εξέφραζαν συναισθήματα κι άλλοτε με συμβολισμούς μέσα από την αφηρημένη σουρεαλιστική εξπρεσιονιστική γραφή του.
Την τέχνη του την απασχόλησε ιδιαίτερα η έννοια «Ρυθμός» και η ενότητα «Πνευματικότητα» στον χώρο της εικαστικής έκφρασης, ενώ αυτό που ιδιαιτέρως τον απασχολούσε πάντα ήταν η ένωσή του με το Θείο. Ο Στέργιος Χατζούλης πέθανε τον Φλεβάρη του 2017 σε ηλικία 66 ετών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass