«Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2020 11:20

Στο Σαραντάπορο, τόπο καταγωγής της συγγραφέως, θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 8:30 μ.μ. το βιβλίο «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» της Ευαγγελίας Γκουντρουμπή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Επίκεντρο».

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στον αύλειο χώρο του Παντελοπούλειου Πνευματικού Κέντρου στο Σαραντάπορο, όπου για το βιβλίο θα μιλήσουν η Θωμαή Ράπτη, η Μαρία Ράπτη και η συγγραφέας, ενώ την παρουσίαση και τη συζήτηση θα συντονίσει η Ιφιγένεια Γεωργάκη. Η παρουσίαση διοργανώνεται από τις εκδόσεις «Επίκεντρο» σε συνεργασία με τον Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σαρανταπόρου και τον Σύλλογο Απανταχού Σαρανταποριτών, ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο για την πρόληψη του Covid-19. Πρόκειται για ένα βιβλίο εν μέρει αυτοβιογραφικό με πολλές αληθινές ιστορίες, αλλά και με στοιχεία μυθοπλασίας. Ο καρκίνος, ως κοινός παρονομαστής της συγγραφέως και των γενναίων φίλων της ξεδιπλώνουν σιγά σιγά το δώρο που λέγεται ζωή. Ένα βιβλίο με αλήθειες που συγκινούν και προκαλούν γέλιο, αισιόδοξο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως βιβλίο αυτοβοήθειας. Με μηνύματα για όσους νόσησαν ή νοσούν, για όσους έχουν φίλους που νόσησαν ή νοσούν, αλλά τελικά και για όλους. Για κάθε αναγνώστη που μέσα στην καθημερινότητα ξεχνά να ζει.

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
H Ευαγγελία Γκουντρουμπή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο. Η καταγωγή της είναι από το Σαραντάπορο Ελασσόνας. Σήμερα ζει μόνιμα στη Λάρισα. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στη Μουσειολογία και Πολιτιστική Μουσειακή Διαχείριση, έκανε μεταπτυχιακό στο Project Management, ενώ σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο επιστημονικό πεδίο του place/citybranding. Έχει εργαστεί στην αναζήτηση, προώθηση, διοίκηση και τον συντονισμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε πανεπιστήμια και ΟΤΑ, στη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, συναντήσεων, ημερίδων, συνεδρίων. Σήμερα εργάζεται στον Δήμο Λαρισαίων στο Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Δραστήρια σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο για θέματα που αφορούν την πολιτική, την τοπική αυτοδιοίκηση, τις πόλεις και στην AthensVoice για πόλεις του κόσμου και εντυπώσεις από ταξίδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass