Η Ραψάνη αγαπά την Τέχνη!

ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2020 11:02

Για δύο πρωινά, στις 9 & 10 Αυγούστου, μετά από κάλεσμα του Μορφωτικού

Συλλόγου Ραψάνης, το υπέροχο προαύλιο του Αγίου Αθανασίου Ραψάνης απετέλεσε ένα καταπληκτικό εργαστήρι Τέχνης για μικρούς και μεγάλους, με έμπνευση από το χωριό και τις ομορφιές του, με τη βοήθεια και πολύτιμη καθοδήγηση του εξαίρετου Ραψανιώτη εικαστικού, κ. Νίκου Βάνη.
Το αποτέλεσμα αυτού του όμορφου και δημιουργικού διημέρου είναι ότι στήθηκε μια υπαίθρια γκαλερί στην κεντρική πλατεία της Ραψάνης το διάστημα 14-15 Αυγούστου, παραμονή και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!
Η πλατεία της Ραψάνης έγινε το τέλειο σκηνικό για τις υπέροχες δημιουργίες όλων που πρόσφεραν μια πινελιά ομορφιάς αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι και τράβηξε την προσοχή του δημάρχου Τεμπών, κ. Γεωργίου Μανώλη, του αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Νικολάου και του προέδρου της Κοινότητας Ραψάνης, κ. Δημητρίου Ζήλου, που έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον Μορφωτικό Σύλλογο και την πρόεδρό του, κα. Καλλιόπη Γαζέτα,για την ιδέα και την υλοποίησή της!
Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Συλλόγου εκφράζονται προς την Κοινότητα Ραψάνης για τη βοήθεια και τη στήριξή της, καθώς και στην κ. Κατερίνα Κουτζεκλίδη για τα χρώματα και τα πινέλα που πρόσφερε και τον κ. Γιώργο Τζιτζάνη για την προσφορά ξύλινων επιφανειών για τις δημιουργίες μικρών και μεγάλων!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass