«Ορκοι Αγάπης» στην Αυλή του Μύλου

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ. ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΠARTΟΥ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2020 11:01

Το θεατρικό έργο «Όρκοι Αγάπης» θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα ΠασπARTού

σε σκηνοθεσία Ηλία Β. Παπαγιάννη, αύριο Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά. Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.
Ο Σωτήρης και η Άσπα είναι ένα σύγχρονο αντρόγυνο που μετά από δέκα χρόνια γάμου, νιώθουν ότι έχουν βαλτώσει. Η απιστία, η έλλειψη αγάπης αλλά και ερωτικής επαφής, κυρίως από την πλευρά του Σωτήρη, οδηγούν την Άσπα στην απώλεια της γυναικείας αυτοπεποίθησης και στα όρια του νευρικού κλονισμού.
Στην προσπάθειά τους να σώσουν τον γάμο τους, αλλά κυρίως για να «εξευμενίσει» ο Σωτήρης τις ακόρεστες τάσεις απιστίας του, αποφασίζουν να χαλαρώσουν τους ασφυκτικούς δεσμούς του έγγαμου βίου τους και να λειτουργήσουν πιο απελευθερωμένα. Τα πάντα πλέον επιτρέπονται και από τους δύο. Όμως τα πάντα ανατρέπονται. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, η Άσπα παίρνει το πάνω χέρι και...
Βασισμένο στο έργο «Λεύτερο Ζευγάρι», το κείμενο προβάλλει μέσα από τις αδιάκοπες εναλλαγές γέλιου, συγκίνησης αλλά και στοχασμού, τους προβληματισμούς των σύγχρονων ζευγαριών και τους κλυδωνισμούς του έγγαμου βίου στη σημερινή εποχή.
Συντελεστές: Προσαρμογή κειμένου - Σκηνοθεσία: Ηλίας Β. Παπαγιάννης. Ερμηνεύουν: Βασίλης Σακκάς – Καλλιόπη Λαγκούρα. Μουσική επιμέλεια: Θέμης Σαμαντζής. Σκηνικά – κοστούμια: Δώρα Παπαδούλη. Κατασκευή σκηνικού: Περικλής Γεροκώστας. Σχεδιασμός αφίσας: Σταμάτης Πλουμιστός – Ευτυχία Θάνου.
Είσοδος ελεύθερη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass