Tα ...ελληνικά τραγούδια των Tiger Lillies στο Ηρώδειο

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 10:58

Το διάσημο punk / street opera τρίο επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική παράσταση, με τίτλο «The Crack οf Doom and other quarantine tales», την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, στο Ηρώδειο. Η αγγλική μπάντα, που έχει λάβει υποψηφιότητα για βραβείο Grammy, θα

παρουσιάσει για πρώτη φορά στον κόσμο το νέο της album, «Greek Songs», μαζί με τραγούδια από τα δύο «Covid-19» albums, τα οποία ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλά και από ολόκληρη την 30χρονη καριέρα τους. Βασισμένα σε στίχους ρεμπέτικων τραγουδιών από τις αρχές του 20ού αιώνα, τα «Ελληνικά Τραγούδια» των Tiger Lillies επικεντρώνονται στη ζωή των χαμηλότερων στρωμάτων της κοινωνίας, λέγοντας ιστορίες για τη φτώχεια, την έλλειψη στέγης, τον εθισμό σε ουσίες, τη βαρβαρότητα της αστυνομίας και τη χαμένη αγάπη. Από την άλλη, με τα τραγούδια που έγραψαν για την πανδημία σχολιάζουν την αλλόκοτη πραγματικότητα που ζούμε εδώ και μήνες μέσα από τη μοναδικά ανατρεπτική τους ματιά, αιχμαλωτίζοντας μουσικά τον πόνο αλλά και την ανοησία ενός κόσμου σε lockdown. Η μουσική τους συνδυάζει τη μαγεία των προπολεμικών cabaret του Βερολίνου, την αναρχική όπερα, το θέατρο του δρόμου και την τσιγγάνικη μουσική, αντηχώντας της φωνές του Bertolt Brecth και του Jacques Brel. Οι Tiger Lillies δεν έχουν πάψει ποτέ να σοκάρουν, να εκπλήσσουν και να διασκεδάζουν το κοινό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass