Εργαστήρια της OFF ART στον Μύλο του Παππά

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 11:19

Η ομάδα χορού OFF ART, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας, ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου τα εβδομαδιαία της εργαστήρια για τη χειμερινή σεζόν 2020-21. Τα εργαστήρια απευθύνονται στα μέλη της ομάδας, αλλά είναι

ανοιχτά και σε καινούρια μέλη, ενήλικες και έφηβους από 15 χρονών με, ή χωρίς εμπειρία σε κάποια τεχνική χορού και έχουν ως εξής:
* Ground flow movement: Τρίτη και Πέμπτη 17:30 - 18:15. Συντονίζει η Μαρία Κυρμά.
* Ενδυνάμωση Χορού Δευτέρα και Τετάρτη 18:45- 19:15. Συντονίζουν οι Κατερίνα Χονδρού και Ρούλα Καραφέρη.
* Σύγχρονος Χορός: Τρίτη και Πέμπτη 20:30- 22:00. Συντονίζει η Ρούλα Καραφέρη.
* Δημιουργική γραφή Σάββατο 12:00- 15:00. Συντονίζει ο Γιάννης Αντάμης. Για το συγκεκριμένο εργαστήριο η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/10. Οι ενδιαφερόμενοι που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ενημερωτική εισήγηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στον Μύλο, μπορούν να πάρουν πληροφορίες σχετικά το πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6972-311.320. Συντονίζει ο Γιάννης Αντάμης.
* Χοροθέατρο Lab Τετάρτη 20:15- 22:30. Συντονίζει η Ρούλα Καραφέρη
* Χοροθεραπεία μόνο με ατομικό ραντεβού.
Οι εισηγητές των εργαστηρίων
Ρούλα Καραφέρη: Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας OFF ART-σκηνικές παρουσίες (2003). Έχει δίπλωμα ανάλυσης της κίνησης του ιδιωτικού ινστιτούτου Cary Rick (Βιέννη/ Μόναχο), ενώ έχει ειδικευθεί σε τεχνικές της κλασικής και σύγχρονης Ιαπωνικής θεατρικής σκηνής. Είναι πτυχιούχος (Bachelor) καθηγήτρια Σύγχρονου Χορού, με ειδικότητα τον αυτοσχεδιασμό και τη σύνθεση, και ψυχοθεραπεύτρια μέσω του χορού και της κίνησης σε επίπεδο Μάστερ (MDaT), από την κρατική Ακαδημία χορού (CODARTS- University of the Arts) του Ρότερνταμ. Είναι τακτικό μέλος του επαγγελματικού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.offart.gr και στο διαδίκτυο.
Μαρία Κυρμά: Σπούδασε μπαλέτο και σύγχρονο χορό στην Ανώτερη Δημοτική Σχολή Χορού Λάρισας (τμήμα Καθηγητών Χορού). Είναι πιστοποιημένη Instructor (500h YTT), από το Association for Yoga and Meditation (AYM), στο Rishikesh, της Ινδίας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, του Παντείου Πανεπιστημίου.
Κατερίνα Xονδρού: Μαθήματα και σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού από το 2003. Κατέχει δίπλωμα στη μέθοδο εκγύμνασης Pilates mat και Pilates props. Είναι μέλος της ομάδας OFF ART απο το 2012 με συμμετοχή σε πολλές παραστάσεις.
Γιάννης Αντάμης: Είναι συγγραφέας M.A. Creative Writing. Από το 2018 είναι συντονιστής στα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Κινηματογράφου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της ομάδας OFF ART απο το 2011.
Δυνατότητα για δωρεάν δοκιμαστικό, μετά από συνεννόηση. Περισσότερες πληροφορίες στο offartdance@gmail.com. Τηλ. επικοινωνίας 2410-253.097 και 6932-853.971.
Μύλος του Παππά, Γεωργιάδου 53, 3ος όροφος
www.offart.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass