Ενημέρωση και εγγραφές στο Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 2.30 μ.μ.

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2020 11:51

Ενημέρωση και εγγραφές θα γίνονται σήμερα το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας από το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου σε όσους καλλιτέχνες θέλουν. Από τις 12 μ. έως τις 2.30 μ.μ. μέλη της Διοίκησης του παραρτήματος Λάρισας του Π.Μ.Σ.

θα βρίσκονται στην Ισόγεια Αίθουσα και θα συνομιλούν για τις διαμορφωθείσες συνθήκες με όλους όσοι βρεθούν στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου. Αναλυτικά σε ανακοίνωση του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου αναφέρεται ότι: «Μαζί είμαστε δυνατοί και στις νέες δυσκολίες!
Συνάδελφοι, ο δύσκολος χειμώνας που θα βιώναμε και είχαμε εκτιμήσει εδώ και καιρό μας χτύπησε απότομα την πόρτα! Με αισιοδοξία το προηγούμενο διάστημα, είδαμε να ανταποκρίνεστε στα καλέσματα του παραρτήματός μας. Διαδηλώσαμε με τα μουσικά μας όργανα, με τα πανό και τις πικέτες του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, διεκδικώντας μαζικά και μαχητικά την εξασφάλιση της επιβίωσής μας, το δικαίωμά μας να αγωνιζόμαστε συλλογικά και οργανωμένα. Δώσαμε και δεχτήκαμε αλληλεγγύη μεταξύ μας, όλοι οι εργαζόμενοι!
Καταλαβαίνουμε όλο και περισσότεροι ότι η μαζική μας συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες του σωματείου, μπορούν να κάνουν πραγματικότητα τα συνθήματα και τα αιτήματά μας: «μαζί και δυνατοί» και «γίνε και εσύ κρίκος στην αλυσίδα».
Αυτό είναι προϋπόθεση για όλα τα υπόλοιπα. Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων καταλαβαίνει στην πόλη μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα ότι μόνο μέσα από το Σωματείο θα λυθεί, ό,τι μπορεί να λυθεί. Όλα αυτά αποτελούν σημαντικές κατακτήσεις που επιβεβαιώνουν τη γνωστή παροιμία που λέει «όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος». Με τις κινητοποιήσεις μας, την επιμονή μας, τα συνθήματά μας, τις συναντήσεις μας με θεσμικούς παράγοντες της πόλης πιέσαμε κυβέρνηση και τοπικές διοικήσεις για μέτρα στήριξης. Συνεχίζουμε, ο δρόμος είναι μακρύς! Η νέα κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας μεγαλώνει τις ευθύνες μας και τις απαιτήσεις. Από την πλευρά μας, θέλουμε να ενθαρρύνουμε αυτήν την πρωτοφανή μαζικότητα, μαχητικότητα και ενότητα, τους προβληματισμούς σας που σε κάθε συζήτηση και επικοινωνία μας, τους θέτετε. Τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση τις τελευταίες εβδομάδες για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, με την αντιφατικότητά τους, ουσιαστικά δεν λύνουν τα ζητήματα που έχουμε βάλει στο τραπέζι, σε αρκετές περιπτώσεις τα επιδεινώνουν. Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια επικρατεί στο σύνολο των συναδέλφων. Πρώτα και κύρια από τα αδιέξοδα λόγω της οικονομικής κρίσης. Ήδη πολλοί συνάδελφοι που ζούσαν από το επάγγελμα, έχουν βρει και άλλη δουλειά και σκέφτονται σοβαρά το μέλλον τους. Αυτή η τάση δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, επιβεβαιώνεται και διεθνώς.
Μένουμε ενωμένοι και δυνατοί. Ενισχύουμε στον Σύλλογο τα μέτρα για την αλληλοβοήθεια των συναδέλφων, προετοιμάζουμε Γενική Συνέλευση το επόμενο διάστημα στο παράρτημα της Λάρισας και κλιμάκωση του αγώνα μας με διάφορες μορφές. Τα πάντα με αγώνες κατακτιούνται, δεν το βάζουμε κάτω!
Καλούμε κάθε συνάδελφο που θέλει να ενημερωθεί για την κατάσταση, που θέλει να κάνει εγγραφή στο σωματείο να έρθει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Από τις 12.00 έως τις 14.30 μέλη της Διοίκησης του παραρτήματος Λάρισας του Π.Μ.Σ. θα βρίσκονται στην Ισόγεια Αίθουσα.
Για επικοινωνία και οποιαδήποτε πληροφορία από το παράρτημα Λάρισας του Π.Μ.Σ.:
Τηλεφωνικό Κέντρο - Ε.Κ.Λ.: 2410-250.708.
e-mail: pmsparlar@gmail.com
Επίσης στο messenger του παραρτήματος (FB: Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος Παράρτημα Λάρισας)» καταλήγει η ανακοίνωση του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass