Χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα από τα ΕΛΤΑ

Στην κυκλοφορία από σήμερα η Αναμνηστική Σειρά

Δημοσίευση: 23 Νοε 2020 11:03

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία γιορτάζουν τα φετινά Χριστούγεννα μέσα από την ομώνυμη

Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων που κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020. Φέτος, τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα της Σειράς διηγούνται μία γλυκιά χριστουγεννιάτικη ιστορία:
Η νύχτα των Χριστουγέννων απλώνει ξανά τη μαγεία της σε όλη την πλάση και το ταξίδι του καλοκάγαθου Αϊ-Βασίλη ξεκινά. Ο σκύλος και η γάτα γνωρίζουν καλά το μυστικό της Άγιας Νύχτας και η πιο γλυκιά ιστορία ξεκινά. Μήτε νιαούρισμα μήτε γάβγισμα πρέπει να ακουστεί. Το μυστικό πρέπει να μείνει καλά φυλαγμένο. Το επόμενο πρωί οι χαρούμενες φωνές των παιδιών θα γεμίσουν το σπίτι, καθώς θα ανακαλύπτουν το δαγκωμένο μπισκότο στο πιάτο, το μισογεμάτο ποτήρι με το γάλα και τα πολυπόθητα δώρα κάτω από το στολισμένο δέντρο. Μαζί με τα παιδιά, δύο μουσούδες θα γελούν συνωμοτικά κάτω από τα μουστάκια τους γουργουρίζοντας από χαρά και αγάπη.
Μία μαγική ιστορία που μας γυρίζει στα ανέμελα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων, με εικόνες γνώριμες από το παρελθόν της ξεγνοιασιάς και της αγνότητας. Γιατί, στην πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τα Χριστούγεννα καθώς το νόημα και η μαγεία τους παραμένουν ίδια. Ακόμα και μέσα στο σπίτι μας... Ακόμα και με λιγότερους αγαπημένους ανθρώπους κοντά μας... Η αγάπη είναι αόρατη και ταξιδεύει παντού. Δείτε το παρακάτω βίντεο. Η φετινή σειρά των χριστουγεννιάτικων γραμματοσήμων σας καλεί να στείλετε σε όλους τους αγαπημένους σας, την ελπίδα, την αγάπη, και την πίστη σας ότι όλα θα γίνουν σύντομα καλύτερα, ότι όλα θα γίνουν όπως παλιά.
Τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα της Αναμνηστικής Σειράς-Φεγιέ διατίθενται:
-Στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
-Στο Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 και Απελλού, στο κέντρο της Αθήνας.
-Σε όλα τα Ταχυδρομεία της χώρας.
Οι συλλέκτες φιλοτελιστές που επιθυμούν να σφραγίσουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, μπορούν να τα αποστείλουν ατελώς στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού (Αιόλου 100, 1ος όροφος, 10188 ΑΘΗΝΑ), με την προϋπόθεση αυτά να φέρουν επικολλημένα γραμματόσημα ελάχιστης αξίας 0,90 ευρώ. Στον φάκελο αποστολής θα πρέπει να συμπληρωθεί η ένδειξη «ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass