Δανεισμός βιβλίων μέσω διαδικτύου

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2020 11:04

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται

ότι από μεθαύριο Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας θα πραγματοποιεί δανεισμούς βιβλίων μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου της βιβλιοθήκης στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη και οι αναγνώστες μας, μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη χαρά της ανάγνωσης και της γνώσης ακόμη και μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχουν προκύψει από την πανδημία.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΒΙΒΛΙΩΝ
Επιλέγετε από τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης, στη σελίδα https://larissalib.openabekt.gr/ στο διαδίκτυο, τα βιβλία που επιθυμείτε και μας στέλνετε με e-mail στο edimovivlio@hotmail.gr τις επιλογές σας, μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, τον κωδικό μέλους και το τμήμα στο οποίο απευθύνεστε (ενηλίκων ή παιδικό). Στη συνέχεια, σε συνεννόηση με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης, ορίζεται ραντεβού για την παραλαβή των βιβλίων. Η παράδοση των βιβλίων θα πραγματοποιείται στην είσοδο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζόμενους.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
Οι επιστροφές των βιβλίων πραγματοποιούνται στο ισόγειο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας χωρίς ραντεβού. Τα επιστρεφόμενα βιβλία, για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών, παραμένουν σε καραντίνα τουλάχιστον 72 ωρών πριν τον επαναδανεισμό τους. Ώρες λειτουργίας Βιβλιοθήκης: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.00 π.μ. - 2.00 μ.μ.
Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο. Τηλέφωνα: 2410-671.173 Τμήμα Ενηλίκων (1ος όροφος), 2410-618.753 Παιδικό Τμήμα (3ος όροφος)
e-mail: edimovivlio@hotmail.gr, Ιστοσελίδα: https://www.facebook.com/www.edimovivliolarissa

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass