Διαγωνισμός διηγήματος για μαθητές και ενήλικες

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2020 11:30

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου» προκηρύσσει τον 8ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος. Μέσα «στα χρόνια της πανδημίας» η γραφή είναι ένας τρόπος ψυχοθεραπείας και έκφρασης των όσων ζούμε λόγω του υποχρεωτικού εγκλεισμού μας για την

αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και ο τίτλος του διηγήματος αποτελεί επιλογή του συγγραφέα. Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι τέσσερις:
• 1η κατηγορία: Μαθητές Δημοτικού
• 2η κατηγορία: Μαθητές Γυμνασίου
• 3η κατηγορία: Μαθητές Λυκείου
• 4η κατηγορία: Ενήλικες
Η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει την πρωτοτυπία, το λογοτεχνικό ύφος, την πλοκή, τη δομή, τη σκιαγράφηση των ηρώων και τη δημιουργική σύνθεση των ιστοριών. Τα κείμενα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 2.000 λέξεις. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021.
Στους νικητές και τις νικήτριες θα δοθούν τιμητικοί έπαινοι, συμβολικά δώρα καθώς και ο 8ος τόμος, βιβλίο που θα εκδώσει η ομάδα και θα περιέχει τη συλλογή των 15 διηγημάτων που θα έχουν διακριθεί κατά τον φετινό διαγωνισμό. Επίσης, όλοι όσοι θα συμμετάσχουν με κείμενό τους στον διαγωνισμό θα λάβουν αναμνηστικό έπαινο ως ενθύμιο για τη συμμετοχή τους.
Συμμετοχή στον διαγωνισμό
Η υποβολή των κειμένων στον διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω της ειδικής φόρμας υποβολής συμμετοχών, ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα: www.otoposmou.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@otoposmou.com είτε στο τηλέφωνο 6981-665.158.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass