Παρουσίαση ημερολογίου του Προγράμματος Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2020 11:04

Στο πλαίσιο της πρότασης του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης για

απεξάρτηση και κοινωνική ένταξη δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη συλλογικών δράσεων που σχετίζονται με την ιστορία, τον πολιτισμό και τα τοπικά χαρακτηριστικά της περιοχής στην οποία λειτουργεί το πρόγραμμα. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η «Ομάδα Γειτονιάς του Βαρδάρη», όπου από κοινού μέλη, προσωπικό, εθελοντές/-ριες και εταίροι στο κοινωνικό πεδίο έχουν δομήσει τη δράση αυτή.
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια που έχει αποφέρει σημαντικά και ενδιαφέροντα αποτελέσματα, όπως τα θεματικά ημερολόγια «Φύσηξε Βαρδάρης 2020» και «Φύσηξε Βαρδάρης 2021». Το φετινό ημερολόγιο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ομάδας Γειτονιάς του Βαρδάρη με επιφανείς ανθρώπους της πόλης, λογοτέχνες και καλλιτέχνες καθώς και του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΠΘ.
Η παρουσίαση θα διεξαχθεί διαδικτυακά αύριο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά (live streaming) μέσα από τη σελίδα του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας στο facebook, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρχει η δυνατότητα περιήγησης στην εικονική έκθεση με τα εικαστικά και λογοτεχνικά έργα του ημερολογίου.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ημερολογίου θα διατεθούν από την «Ομάδα γειτονιάς του Βαρδάρη» σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις και παρεμβάσεις στην περιοχή.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass