Χριστούγεννα μαζί με λαϊκά, παραμύθια και όπερα

ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2020 11:03

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και εκτός από την πανέμορφα

στολισμένη πόλης της Λάρισας για φέτος, ξεχωριστές είναι και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας.
Την παραμονή των Χριστουγέννων λοιπόν μεθαύριο Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ η Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, έχει ετοιμάσει ένα μουσικό αφιέρωμα στους Θεσσαλούς λαϊκούς δημιουργούς που θα μας ξεσηκώσει και θα μεταδώσει στο οικογενειακό γιορτινό τραπέζι μας, κέφι και χαρά! Φυσικά λόγω της απόστασης θα το δούμε στο κανάλι της Αντιδημαρχίας στο youtube, θα ανεβάσουμε την ένταση στα τάμπλετ, τα κινητά και τις τηλεοράσεις μας και θα απολαύσουμε τους υπέροχους μουσικούς και τραγουδιστές της Ορχήστρας Λαϊκής Μουσικής του ΔΩΛ, που εδώ και χρόνια έχουν αποδείξει περίτρανα τη μουσική τους ποιότητα.
Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί θα κάνει πρεμιέρα το οπτικοακουστικό μουσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους “Μουσική ξεκίνα πάλι”. Μια ταινία σκίτσων μικρού μήκους, με ηθοποιούς, τραγουδιστές και μουσικούς. Ένα μουσικό παραμύθι, για τη δύναμη της μουσικής με οδηγούς την Μπαρούτω, τον Σοφίλο και τον Δον Φθονέλο. Οι νότες αποκτούν χαρακτήρα και μας παρασύρουν στον δικό τους μαγικό κόσμο.
Η πολύ μικρή πρόγευση που πήραμε από την εορταστική συναυλία που θα δώσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κτιστάκη, ήταν αρκετή για να μας βάλει σε αναμονή για μια υπέροχη μελωδική βραδιά με την οποία θα αποχαιρετίσουμε επιτέλους το 2020. Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 11:30 από τη σκηνή του ΔΩΛ η Συμφωνική μας Ορχήστρα θα πλημμυρίσει τα σπίτια μας με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και ένα μικρό γκαλά όπερας με τη σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και τον τενόρο Φίλιππο Μοδινό.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass