«O Λουκιανός των παιδιών»

-ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ -ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2020 11:27

Η παράσταση «ο Λουκιανός των παιδιών», η οποία παρουσιάστηκε πέρυσι τον Δεκέμβριο στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών, θα προβληθεί μεθαύριο Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, από το κανάλι της Aντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων στο youtube. Πρόκειται

για παράσταση για «παιδιά» κάθε ηλικίας, βασισμένη σε τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Την παράσταση σκηνοθέτησε η Άννα Βαγενά ανεβάζοντας στη σκηνή μια απίθανη καλλιτεχνική παρέα, που ερμηνεύει τραγούδια από το «Αχ, πατρίδα μου γλυκιά» και τα θεατρικά «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά», «Βάσος και Βιβή», «Fino» και το «Όνειρο του σκιάχτρου». Για «παιδιά» κάθε ηλικίας!
Η παράσταση μεταδίδεται μετά από την ευγενική παραχώρηση της κ. Βαγενά και του καλλιτεχνικού διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, κ. Ιωάννη Βακαρέλη. Ειδικότερα η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγενά σε σχετική επιστολή προς τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννη, σημειώνει τα εξής: «Η οικογένειά μου κι εγώ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορούμε να διαθέσουμε την παράσταση «Ο Λουκιανός των παιδιών», ώστε να προβληθεί δωρεάν από το διαδίκτυο, επ’ ευκαιρία των εορτών, για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Λουκιανού Κηλαηδόνη στην πόλη μας και την περιοχή μας. Η παράσταση, παρουσιάστηκε πέρυσι στις 14 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, κ. Ιωάννης Βακαέλης, καθώς και όλοι οι συντελεστές του θεάματος, εφόσον δεν θα υπάρχει οικονομικό αντίτιμο, το προσφέρουμε αφιλοκερδώς». Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ευχαρίστησε θερμά την κα. Βαγενά και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για την ευγενική προσφορά τους, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό μέσα στις συνθήκες που ζούμε να αναζητούμε στιγμές χαράς και ανάτασης. «Εκ μέρους των παιδιών της πόλης, μικρών και μεγαλύτερων, ευχαριστώ θερμά την κ. Άννα Βαγενά για την προσφορά της, όπως και το Μέγαρο Μουσικής. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα χαρούν ιδιαίτερα με την παράσταση με τα τραγούδια του αγαπημένου μας Λουκιανού, που δε γνωρίζουν ηλικίες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass