Ρεβεγιόν με τον Ζαν Μισέλ Ζαρ στην εικονική Notre-Dame

ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2020 11:05

Σε συνεργασία με την πόλη των Παρισίων και την υποστήριξη της UNESCO,

ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής Ζαν Μισέλ Ζαρ μας υποδέχεται για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο εικονικό περιβάλλον της Notre-Dame.
Η μοναδική συναυλία διάρκειας 45 λεπτών φέρει τον τίτλο “Καλωσήρθατε στην Άλλη Πλευρά” και είναι προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 31/12. Απευθύνεται στο παγκόσμιο κοινό, προσφέροντας τη δυνατότητα δωρεάν, ανοιχτής σε όλους, παρακολούθησης. Πρόκειται για έναν πρωτοχρονιάτικο εορτασμό στο φουτουριστικό και μεγαλεπήβολο στυλ που ο 72χρονος καλλιτέχνης μας έχει συνηθίσει. Σκοπός του είναι να σταλεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το 2021 από την πόλη του φωτός, μία από τις πρωτεύουσες της τέχνης και του πολιτισμού. Η Notre-Dame κατέχει μία ιδιαίτερη θέση στη συλλογική φαντασία, ως ένα σύμβολο δύναμης και ενότητας, ένας φάρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Η εικονική συναυλία του Ζαρ μάς καλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί, ανεξαρτήτως του πού βρισκόμαστε, ενώνοντάς μας με τους ανθρώπους που είναι γεωγραφικά αποκλεισμένοι. Η livestream εμπειρία θα είναι μία δημιουργία που θα ενώνει διάφορα μέσα με τεχνολογία αιχμής. Μας καλωσορίζει άλλωστε στην άλλη πλευρά της πραγματικότητας, ενώ περνάμε σε μία νέα χρονιά μέσα από ένα παγκόσμιο πάρτι. Ο Ζαν Μισέλ Ζαρ θα πραγματοποιήσει τη ζωντανή περφόρμανς από ένα στούντιο κοντά στον καθεδρικό ναό στο Παρίσι, ενώ το avatar του θα βρίσκεται στην εικονικής πραγματικότητας Notre-Dame. Η συναυλία θα περιλαμβάνει κομμάτια από το πρόσφατα βραβευμένο με GRAMMY έργο του Electronica. Μπορείτε να δείτε τη συναυλία στα κοινωνικά δίκτυα του Ζαρ. Ο Ζαρ έχει αφήσει εποχή με τις καινοτόμες παραστάσεις του σε μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως οι Πυραμίδες και τώρα μας οδηγεί σε μία μετάβαση από τον φυσικό κόσμο των συναυλιών στους ηλεκτρονικούς κόσμους της εικονικής πραγματικότητας, θέτοντας νέα στάνταρ για τη μουσική ψυχαγωγία του αύριο.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass