Φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του «Sex and the City»

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2021 11:30

Ξαναφουντώνουν οι φήμες στο Χόλιγουντ που θέλουν το «Sex and the City» να επιστρέφει. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το PageSix το επιτυχημένο franchise θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, με μικρό αριθμό επεισοδίων και θα θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του HBO Max.


Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν όλα τα αστέρια της σειράς εκτός από την Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα), η οποία επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι δε θα την ενδιέφερε η αναβίωση του «Sex and the City». Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε στο Entertainment Tonight ότι θα ενδιαφερόταν να κάνει «κάποια επεισόδια του «Sex and the City», αλλά «δεν θα το αποκαλούσα επανεκκίνηση θα το αποκαλούσα «επίσκεψη». «Θα ήθελα να δω πού βρίσκονται όλοι. Είμαι περίεργη, ο κόσμος έχει αλλάξει από την ταινία... η τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σεξουαλική πολιτική και τα κινήματα #MeToo και το Time’s Up... Νομίζω ότι η Κάρι Μπράντσο θα ήθελε πάρα πολύ να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις σκέψεις της», είπε η Πάρκερ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass