«Ολύμπια αύρα»

Το νέο ορχηστρικό του μουσικοσυνθέτη Θωμά Αστερίου

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2021 11:00

«Ολύμπια αύρα» είναι ο τίτλος του νέου ορχηστρικού του Λαρισαίου μουσικοσυνθέτη και στιχουργού

Θωμά Αστερίου - Μπαγιαντέρα. Σόλο μπουζούκι στο ορχηστρικό αυτό παίζει ο ιστορικός μπουζουξής και συνθέτης του λαϊκού τραγουδιού, Δημήτρης Χιονάς. Η ενορχήστρωση, ο προγραμματισμός και η ηχοληψία είναι του Αχιλλέα Μοχλούλη. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του βίντεο έχει η δημοσιογράφος Αθηνά Κρικέλη. Το ορχηστρικό αυτό θα κυκλοφορήσει στο νέο διπλό cd με τίτλο «Μελωδικές περιπλανήσεις» που ετοιμάζει εδώ και δύο χρόνια ο Θωμάς Αστερίου με 36 τραγούδια σε στίχους του και τη συμμετοχή πολλών καταξιωμένων μουσικοσυνθετών και ερμηνευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
H διεθνούς φήμης πολυβραβευμένη σκηνοθέτιδα Αθηνά Κρικέλη που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του βίντεο γράφει για την «Ολύμπια Αύρα»: “Μία μελωδία εμπνευσμένη από την υπέροχη μορφή του πιο λαμπερού όρους του Πλανήτη! Έχει εμπνεύσει από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα χιλιάδες ανθρώπους, λόγιους και μη, πλούσιους και φτωχούς, Έλληνες και ξένους! Καταφέρνει με την αίγλη του να θαμπώσει τις σκέψεις μας, να βάλει μελωδία στην ψυχή μας! Η αύρα του Ολύμπου είναι ένα όραμα, είναι πάθος και φως και ο καθένας που έχει το χάρισμα να δημιουργεί είναι ευλογημένος! Χαίρομαι που δικές μας εικόνες του Ολύμπου στόλισαν τη μελωδία σας! Καλοτάξιδο!”.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass