Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκινά η προαγορά για τον «Απροστάτευτο»

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ Θ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2021 11:04

Ξεκίνησε η διαδικασία προαγοράς του νέου άλμπουμ του Θανάση Παπακωνσταντίνου

με τίτλο «Απροστάτευτος» και ερμηνευτή τον Σωκράτη Μάλαμα. Όπως σημειώνει ο Λαρισαίος τραγουδοποιός στη σελίδα του στο Facebook «η αυτοδιαχείριση ήταν πάντα ζητούμενο για μένα.
Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, είναι αναγκαία συνθήκη για να μπορέσει κάποιος δημιουργός να λειτουργήσει με αξιοπρέπεια σ’ αυτόν τον χώρο, όπου η προϋπάρχουσα κρίση της δισκογραφίας συνάντησε τη δραματική κρίση της χώρας. Έτσι, για τον υπόλοιπο δρόμο, όσο μου επιτρέψει η έμπνευση, ο νους και το σώμα, θα πορευτώ αυτόνομα και νωχελικά. Τρέφω ελπίδες, τόσο για την οικογενειακή εταιρεία παραγωγής, όσο και για το στούντιο ηχογραφήσεων που ετοίμασα στις παρυφές του Κισσάβου. Με χαρά -και λίγη αγωνία- σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας www.ahosstudio.com, μέσα από την οποία θα προσπαθήσουμε να γνωστοποιήσουμε, τόσο τη δική μου δραστηριότητα, όσο κι αυτήν της εταιρείας παραγωγής ήχου και εικόνας «Αχός». Εντός της ιστοσελίδας θα υπάρχει, ένθετο, ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης της δισκογραφίας μου. Μάλιστα, η αναμενόμενη -στις αρχές Μαρτίου- νέα συνεργασία με τον Σωκράτη Μάλαμα («Απροστάτευτος»), θα διατίθεται, προς το παρόν, αποκλειστικά από αυτό. Θα χρειαστούμε την κατανόησή σας για πιθανές αστοχίες στο ξεκίνημα γιατί, όπως λέει κι ο ποιητής: «Δεν είμαστε το Amazon/Alibaba και σία. Με τα χεράκια μ’ διευθετώ/την αλληλογραφία».
Σημειώνεται ότι από χθες ξεκίνησε η διαδικασία προαγοράς του «Απροστάτευτου». Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας, θα ετοιμαστούν οι φάκελοι και από 05/03/2021 θα ξεκινήσει η αποστολή των δίσκων.

ΔΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ
Την επιθυμία να κυκλοφορήσει έναν από τους δίσκου του και σε βινύλιο εξέφρασε πρόσφατα ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους εκείνους που αγαπούν τις μουσικές του, να επιλέξουν το ή τα αγαπημένα τους άλμπουμ. Μπορείτε κι εσείς να ψηφίσετε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα του στο Facebook.