«Τι θέλει ο Υπουργός στο μπαούλο;»

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2021 11:27

Ξεκινούν και πάλι, για την περίοδο του Πάσχα, οι διαδικτυακές παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ με την κωμωδία «Τι θέλει ο Υπουργός στο μπαούλο;». Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ανέφερε ότι

ψηφιοποιήθηκε το υλικό του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ και πλέον αποδίδεται στο κοινό, για δεύτερη φορά μετά την περίοδο των Χριστουγέννων, μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας https://kilelerartistas.wordpress.com. Ήταν ένα χρέος που εξοφλήσαμε, δήλωσε ο δήμαρχος. «Καταφέραμε και βρήκαμε πολλές από τις παραστάσεις που δόθηκαν, τις επεξεργαστήκαμε ηλεκτρονικά και τις αποδίδουμε με υπερηφάνεια στο θεατρόφιλο κοινό». Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και ο σκηνοθέτης Άκυς Μητσούλης, σχολιάζοντας την πορεία των 34 χρόνων του Θεατρικού Εργαστηρίου ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση τα εξής: «Η πρώτη ερασιτεχνική παράσταση θεάτρου δόθηκε τον Οκτώβριο του 1987 στο κινηματοθέατρο «Κατερίνα» στη Νίκαια που τώρα δεν υπάρχει. Μία παράσταση της τότε Γ’ Λυκείου. Και ήταν μία δειλή πρώτη αρχή για όλα όσα ακολούθησαν. Από τότε και σιγά σιγά, χρόνο με τον χρόνο και παράσταση με παράσταση, φτάσαμε στο σήμερα και σε αυτό που ονομάζουμε πια Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ. Το Θεατρικό Εργαστήρι, με την αμέριστη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, φέτος στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας συγκέντρωσε όλο αυτό το υλικό των χρόνων που πέρασαν, το ψηφιοποίησε και το αποδίδει στο κοινό. Όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα στην οποία φιλοξενούνται οι παραστάσεις θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτήν την αποτύπωση των θεατρικών στιγμών και να ταξιδέψουν έστω και ψηφιακά μέσα από αυτές. Τα προηγούμενα Χριστούγεννα ανέβηκαν οι πρώτες τέσσερις παραστάσεις και θα ακολουθήσουν, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες, άλλες τέσσερις με ελεύθερη θέαση. Έργα διαφορετικά, έργα κλασικά ή σύγχρονα, έργα με το βάρος της εποχής ή των στιγμών. Ένα πολύχρωμο ταξίδι αναμνήσεων όπως η ίδια η ζωή».
Οι τέσσερις παραστάσεις, η προβολή των οποίων θα ξεκινά στις 9 κάθε Τετάρτη, είναι οι ακόλουθες:
Σήμερα 14 Απριλίου «Τι θέλει ο υπουργός στο μπαούλο;».
21 Απριλίου «Η κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Σέξπιρ.
28 Απριλίου Μεγάλη Τετάρτη, το θεατρικό αναλόγιο «… όλη νύχτα ακούγαμε τους σιδεράδες να ετοιμάζουν τα καρφιά…».
5 Μαΐου «Η κόμισα της φάμπρικας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass