Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακρόαση ηθοποιών στο Εθνικό Θέατρο

Δημοσίευση: 15 Απρ 2021 11:00

Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες νέας παραγωγής «Λεωφορείο ο Πόθος» του

Τ. Ουίλλιαμς σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου, που θα παρουσιαστεί στη Σκηνή Νίκος Κούρκουλος κατά τη θεατρική περίοδο 2021-2022, αναζητά μία γυναίκα για τον ρόλο της Στέλλας, ερμηνευτικής ηλικίας 30-35 ετών, μία γυναίκα έγχρωμη ηθοποιό ερμηνευτικής ηλικίας άνω των 30 ετών και έναν άντρα ερμηνευτικής ηλικίας 35-40 ετών. Στην ακρόαση θα κληθούν υποψήφιοι μετά από μία πρώτη επιλογή από τα βιογραφικά τους. Η επιλογή θα γίνει από τον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς του συνεργάτες.
H ακρόαση θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και συγκεκριμένα από Μεγ. Τρίτη 27 Απριλίου έως και Μεγ. Πέμπτη 29 Απριλίου. Οι δοκιμές της παραγωγής προγραμματίζεται να ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου 2021, συνεπώς οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πλήρη διαθεσιμότητα από την περίοδο εκείνη.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) μέχρι και την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 ηλεκτρονικά στο email cv@n-t.gr αναγράφοντας απαραιτήτως στο θέμα του email «Ακρόαση - Νέα παραγωγή Σκηνής Νίκος Κούρκουλος ΕΘ - Θεατρική περίοδος 2021-2022».