Ακυρώνεται το Ejekt Festival και για το 2021

Δημοσίευση: 15 Απρ 2021 11:02

Οι υπεύθυνοι του Ejekt Festival ανακοίνωσαν χθες ότι και η διοργάνωση του 2021 ακυρώνεται.

Η ακύρωση ήταν μάλλον αναμενόμενη, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα φέτος θα εμφανίζονταν σε αυτό και οι Red Hot Chili Peppers και θα διεξαγόταν στις 26 Ιουνίου. Είναι η δεύτερη φορά που το Ejekt ακυρώνεται λόγω της πανδημίας όπως και όλα τα μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού.
Ολόκληρη η ανακοίνωση όπως έγινε στο Facebook που αφορά και το τι θα γίνει με τα εισιτήρια: «Αγαπητοί φίλοι του EJEKT, δυστυχώς βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε στην ακύρωση του EJEKT Festival για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με γνώμονα την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων, επί μήνες δουλεύαμε διάφορα πλάνα και προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις. Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πραγματοποιηθεί φέτος το Φεστιβάλ. Όμως, ο κόπος και οι ελπίδες μας καταλήγουν ξανά στον κάδο των αχρήστων, εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που ζούμε από την πανδημία του Covid-19. Είμαστε συντετριμμένοι, όπως σίγουρα είστε και εσείς. Μας λείπουν τόσο πολύ οι συναυλίες, μας λείπετε τόσο πολύ εσείς. Όσο και να μην μας αρέσει όμως, πλέον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε παρακάτω. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες του EJEKT για το 2022. Για τους κατόχους εισιτηρίων, όσοι από εσάς θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας για τις νέες ημερομηνίες του 2022, θα μπορείτε να το κάνετε. Όσοι δεν θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας, από την 7η Ιουνίου 2021 θα μπορείτε να προχωρήσετε σε αντικατάσταση του εισιτηρίου σας με voucher ισόποσης αξίας μέσω των επίσημων πωλητών μας (viva.gr, public.gr).
Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις επιλογές σας. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την κατανόηση σε αυτήν την πρωτοφανή κατάσταση. Η ευχή μας είναι να τελειώσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης και να μπορέσουμε να κάνουμε το EJEKT 2022 αυτό που του αξίζει: το μεγαλύτερο Φεστιβάλ της χώρας και το μεγαλύτερο πάρτυ της ζωής μας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass