Κυκλοφόρησαν οι «ΛεξΩτεχνίες», από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 24 Απρ 2021 11:40

Το 2ο τεύχος του ετήσιου λογοτεχνικού περιοδικού «ΛεξΩτεχνίες» εκδόθηκε από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας και είναι αφιερωμένο στον Νίκο Καζαντζάκη και τον Κωνσταντίνο Κούμα, ενώ υπάρχει και ειδική μνεία στον αείμνηστο, Αντώνη Γιάγκο. Το νέο τεύχος έφτασε στα χέρια των μελών και των φίλων του ΠΟΚΕΛ, παρ’ όλες τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και περιλαμβάνει ποιήματα, διηγήματα, άρθρα γενικού ενδιαφέροντος, αφιερώματα σε καταξιωμένους λογοτέχνες, ζωγραφική, ενώ καταγράφει και συνολικά τις δράσεις του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε.


Το εξώφυλλο είναι ένας πίνακας, τον οποίο φιλοτέχνησε ειδικά για το περιοδικό ο Λαρισαίος ζωγράφος, Μιχάλης Βακαλούλης (Vakas) και τον έχει προσφέρει στο ΠΟΚΕΛ. Τα κείμενα για το κάθε τεύχος (είτε πρόκειται για αδημοσίευτα έργα, που προτιμώνται, είτε για δημοσιευμένα) επιλέγει 5μελής Συντακτική Ομάδα, την οποία συντονίζει η αρχισυντάκτρια, Χρύσα Μαστοροδήμου. Το περιοδικό «ΛεξΩτεχνίες» είναι συνδρομητικό και συμμετέχουν σ’ αυτό, εκπαιδευτικοί, μέλη του ΠΟΚΕΛ και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, με αναγνωρισμένο λογοτεχνικό και άλλο έργο. (Για πληροφορίες στον υπεύθυνο επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6983-444.094 και 6957-509.469 ή στο e-mail: pokel.larisas@gmail.com).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass