«Γράφοντας ή απεικονίζοντας την επόμενη ημέρα από την Covid-19»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2021 11:42

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, διοργανώνουν τον 5ο Εθνικό Διαγωνισμό συγγραφής κειμένων, ζωγραφικής και άλλων μεθόδων Ελλάδας και Κύπρου με τίτλο: «Γράφοντας ή

απεικονίζοντας την επόμενη ημέρα από την Covid - 19». Ο φετινός διαγωνισμός διενεργείται σε συνέχεια των 4 Εθνικών Διαγωνισμών με μια διαφορετική μορφή λόγω των συνθηκών που βίωσε η χώρα μας.
Στον διαγωνισμό φέτος μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Έλληνες - Κύπριοι πολίτες της Ελλάδας και του εξωτερικού είτε ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας είτε ανήλικοι που συνυπογράφουν την αίτηση συμμετοχής οι γονείς τους.
Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται είτε να καταγράψουν, είτε να απεικονίσουν την ιδέα ή την εμπειρία τους η οποία θα πρέπει να είναι βασισμένη στην επόμενη ημέρα από την Covid - 19.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφραστούν είτε με κείμενα έως 5.000 λέξεων είτε να απεικονίσουν καλλιτεχνικά με τη «γλώσσα» της ζωγραφικής, καθώς και άλλων μεθόδων, την επόμενη μέρα από τον Covid - 19 (χωρίς περιορισμό συμμετοχών).
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και καταληκτική ημερομηνία υποβολής των κειμένων - καλλιτεχνικών έργων είναι η 15η Ιουλίου 2020.
Όλα τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρονικό τρόπο και συγκεκριμένα στο email i.ch.lampropoulos@gmail.com, όπου και θα λαμβάνεται απαντητικό email για την επιβεβαίωση παραλαβής.
Τα έργα που θα υποβληθούν θα πρέπει να συνοδεύονται οπωσδήποτε από την αίτηση συμμετοχής των υποψηφίων η οποία βρίσκεται αμέσως μετά τους όρους συμμετοχής. Η υπογραφή και υποβολή της συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (είτε ολογράφως ηλεκτρονικά) δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού και δηλώνεται από τον υποψήφιο η έγκριση επεξεργασίας των στοιχείων του για τους λόγους του διαγωνισμού, αποστολή email, σχετικών με τον διαγωνισμό ή και μελλοντικούς διαγωνισμούς.
Όσον αφορά τα έργα ζωγραφικής εάν προγραμματιστεί έκθεση ζωγραφικής με θέμα την Covid-19, ενώ τα κείμενα θα εκτυπωθούν με ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής προκειμένου να εκτεθούν σε δημόσια ανάγνωση.
Με την υποβολή των έργων οι υποψήφιοι συναινούν για την έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου (eBook) καθώς και με την αναγραφή των στοιχείων τους. Το eBook θα διατίθεται δωρεάν και θα είναι αναρτημένο στη σελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (http://acare.med.uth.gr/ανακοινώσεις/). Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση βρίσκονται και τα προηγούμενα ebook.
Η Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού ορίζεται από τη Διοίκηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και μπορεί να απαρτίζεται από καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ακαδημαϊκούς υποτρόφους, υποψήφιους διδάκτορες, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπροσώπους φοιτητών ή αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος. Για την έκδοση του ηλεκτρονικού βιβλίου eBook δεν θα γίνει βράβευση συγκεκριμένων έργων και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Τιμητική Διάκριση την ώρα της παρουσίασης του ηλεκτρονικού βιβλίου η οποία θα λάβει χώρα σε πόλη της Θεσσαλίας, όπου και θα ενημερωθείτε σε δεύτερο χρόνο! Για όσους συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση του eBook και την τελετή απονομής των Τιμητικών διακρίσεων ο τρόπος αποστολής τους θα είναι μέσω email. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο e-mail: i.ch.lampropoulos@gmail.com
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:
«Γράφοντας ή απεικονίζοντας την επόμενη ημέρα από την Covid -19»
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Email
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ
Με την παρούσα αίτηση δηλώνω υπεύθυνα ότι αποδέχομαι την επεξεργασία των στοιχείων μου για τους λόγους του διαγωνισμού, την αποστολή email, σχετικών με τον διαγωνισμό ή και μελλοντικούς διαγωνισμούς, καθώς και τη δημοσίευση των φωτογραφιών - κειμένων (και άλλοι μέθοδοι) στο eBook που θα εκδώσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και θα διατίθεται δωρεάν σε όλους.
Ημερομηνία, Τόπος Ο/Η αιτών/-ούσα
Η φόρμα συμμετοχής πρέπει να συνοδεύει στο ίδιο email τα κείμενα - φωτογραφίες κ.ά.
Βεβαιώνεται ότι παρελήφθησαν έργα από τον/την εν λόγω υποψήφιο/α και έλαβε σειρά email Νο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass