×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/291429

Επιστροφή στην κανονικότητα με Μάριο Φραγκούλη

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2021 11:00

Επιστροφή στην κανονικότητα και για τον καλοκαιρινό «θεσμό» των συναυλιών στο Κηποθέατρο με τον Μάριο Φραγκούλη να ανοίγει χθες με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία των φετινών εκδηλώσεων.

Ο διεθνούς φήμης Ελληνας ερμηνευτής, παρέα με τον Λαρισαίο Βασίλη Κούρτη και τις Δήμητρα Σελεμίδου, Μυρτώ Βασιλείου, παρουσίασαν μία ανθολογία από σπουδαία κομμάτια ξένων και Ελλήνων συνθετών. Από τους Nicola Piovani, Luciο Dalla, Jose Maria Cano, Michel Legrand και Cole Porter έως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, την Ελένη Καραΐνδρου, τον Νίκο Αντύπα και την Ευανθία Ρεμπούτσικα, περνώντας από τον βαθύ λόγο του Νίκου Γκάτσου, του Μάνου Ελευθερίου, του Παρασκευά Καρασούλου και της Λίνας Νικολακοπούλου, το πρόγραμμα συγκέντρωσε εμβληματικά και αγαπημένα τραγούδια. Ο Ελληνας ερμηνευτής που έχει συμπράξει στην 30χρονη πορεία του με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία παρέσυρε το κοινό που απόλαυσε την πρώτη του συναυλία μετά από την παύση του Κηποθεάτρου για ενάμιση σχεδόν χρόνο, τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Gallery άρθρου

{gallery}291429{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass