«Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι» με δωρεάν είσοδο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ -ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΜΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΑΝΗ -ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2021 11:01

Δωρεάν παραστάσεις προσφέρει αυτό το Σαββατοκύριακο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

στο θεατρόφιλο κοινό. Σήμερα και αύριο, στο Θέατρο Τεμπών στο Ομόλιο και στο Θέατρο της Αιγάνης αντίστοιχα, θα ανέβει η κλασική επιθεώρηση, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, του Κώστα Τσιάνου και του Θεσσαλικού Θεάτρου «Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι», με δωρεάν είσοδο.
Η παράσταση και σήμερα και αύριο θα ξεκινήσει στις 9.15 μ.μ., με τις σκηνές των ανοιχτών θεάτρων να γεμίζουν με όμορφες αναμνήσεις από τη δεκαετία του ’50, σε μια κλασική επιθεώρηση με πολύ χορό και τραγούδι, με χρώματα και εικόνες που αναβιώνουν την ιστορικότητα της πόλης της Λάρισας και τονίζουν τη διαχρονική της λαμπρότητα σε έναν κόσμο ονείρου, αναμνήσεων και φαντασίας. Για τις δωρεάν παραστάσεις οι διοργανωτές έδωσαν χθες συνέντευξη Τύπου. Τη συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Νίκος Λιούπας που σημείωσε ότι: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας λόγω της πανδημίας προσάρμοσε της εκδηλώσεις «Με θέα το Αιγαίο» επιλέγοντας χώρους όπου η προσέλευση του κόσμου μπορεί να είναι ελεγχόμενη. Το Σαββατοκύριακο σε Ομόλιο και Αιγάνη παρουσιάζεται δωρεάν για το θεατρόφιλο κοινό, η κλασική επιθεώρηση «Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι» από τον σπουδαίο Κώστα Τσιάνο και το Θεσσαλικό Θέατρο. Επιλέξαμε το Θεσσαλικό Θέατρο γιατί πάντα στηρίζουμε τις παραστάσεις του και αναγνωρίζουμε το έργο του. …Μέσα από τις μνήμες του Κώστα Τσιάνου μεταφερόμαστε στη Λάρισα του ’50. Καλή επιτυχία σε όλους».
Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο σκηνοθέτης και συγγραφέας της παράστασης κ. Κώστας Τσιάνος για να σημειώσει, ανάμεσα σε άλλα, ότι: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση το Θεσσαλικό Θέατρο θα παρουσιάσει τη φετινή του μεγάλη επιτυχία «Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι» στα ανοιχτό θέατρο Τεμπών στο Ομόλιο και στην Αιγάνη. Έχουμε μια μεγάλη ιστορία με αυτά τα θέατρα, που εγκαινιάστηκαν με παραστάσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου. Ειδικά στο Ομόλιο, θυμάμαι ότι πρωτοάνοιξε με τις Χοηφόρες του Αισχύλου, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 3.000 θεατές. Η φετινή παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου είναι μια κλασική επιθεώρηση που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία στις λίγες παραστάσεις που δώσαμε στη Λάρισα. Η συγκίνησή μας είναι πολύ μεγάλη που θα έρθουμε σε επαφή με το κοινό της Περιφέρειας, στα παράλια της Λάρισας».
Το Θεσσαλικό Θέατρο εκπροσώπησε η συνεργάτιδα του Θεάτρου κ. Μαρία Παπουτσή που, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι: «Μεταφέρω τις ευχές της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεσσαλικού Θεάτρου Κυριακής Σπανού για καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις «Με θέα το Αιγαίο». Η κ. Σπανού εκφράζει τη χαρά της για τη συνεργασία του Θεσσαλικού Θεάτρου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας που συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι και θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και όλη του την ομάδα και τους συμβαλλόμενους φορείς για την άψογη συνεργασία».Η ταυτότητα της παράστασης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τσιάνος. Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Βασίλης Καρμίρης, Χρήστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Αθηνά Σακαλή, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας, Θάλεια Χαραρά. Οι φωτογραφίες στην παράστασης είναι του Τάκη Τλούπα.
Χρήσιμες πληροφορίες: - Θέατρο των Τεμπών στο Ομόλιο, σήμερα Σάββατο 31 Ιουλίου. Ώρα: 9.15 μ.μ.
- Θέατρο Αιγάνης, αύριο Κυριακή 1 Αυγούστου 2021. Ώρα: 9.15 μ.μ.
Οι παραστάσεις προσφέρονται δωρεάν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τηρουμένων των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ για αντιμετώπιση του Covid-19. Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση.
Οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο της παράστασης, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους. Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν επιτρέπεται.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass