Στον Δήμο Αγιάς ο Λουδοβίκος των Ανωγείων

ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΑΦΟ, ΟΜΟΛΙΟ, ΒΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2021 11:41

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη


Τέσσερις μουσικές παραστάσεις με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αγιάς ως τις 26 Αυγούστου «στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου» όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αύριο Τετάρτη 18 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου - Μουσείου της Ελάφου χωρητικότητας μέχρι 170 άτομα, το Σάββατο 21 Αυγούστου στο Θέατρο Τεμπών στο Ομόλιο χωρητικότητας μέχρι 550 άτομα, την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 στο Κάστρο της Βελίκας χωρητικότητας μέχρι 150 άτομα και την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 στο Αρχοντικό Αλεξούλη στην Αγιά χωρητικότητας μέχρι 100 άτομα.
Όλες οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 9:00 μ.μ. και θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν κατά της Covid-19. Σ’ αυτές ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα ξεναγήσει το κοινό στη χώρα της μουσικής σε μια χαμηλόφωνη ξενάγηση - διαδρομή με την Αλίκη Ζωγράφου στο τραγούδι, τον Δημήτρη Καραμούζα στην κιθάρα και το τραγούδι, τον Μανώλη Μπαρδάνη στην αφήγηση και τη φυσαρμόνικα, και τον Αντώνη Μυτακίδη στην κλασική κιθάρα. Πρόκειται για μουσικές παραστάσεις με παραμύθια, ιστορίες και τραγούδια, που διδάσκουν πως αν σταματήσει να μας συγκινεί η ομορφιά και αν σταματήσει να μας διδάσκει η ασχήμια, θα πρέπει να ανησυχήσουμε.
Με το σύνθημα, λοιπόν, «ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ… ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑ ΜΙΛΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΟΥΝΕ», ο Δήμος Αγιάς καλεί τον καθένα, που θα βρεθεί στις παραστάσεις, να συνδράμει με οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση μπορεί και θέλει, συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια να βοηθηθούν οι περιοχές της χώρας μας που επλήγησαν πρόσφατα από καταστροφικές πυρκαγιές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass