Αντίο στον μύθο...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΖΑΝ ΠΟΛ ΜΠΕΛΜΟΝΤΟ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2021 21:50

Τον «μύθο» του γαλλικού σινεμά Ζαν Πολ Μπελμοντό αποχαιρέτησε χθες η Λάρισα από την αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου. Προς τιμήν του Γάλλου ηθοποιού που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή προβλήθηκε η ταινία «Τρόμος πάνω από την πόλη», εκδήλωση που διοργάνωσε το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Εννιο Μορρικόνε.

Στον χαιρετισμό της η διευθύντρια του Ινστιτούτου κ. Χρύσα Βουλγαράκη στάθηκε στη γόνιμη ανταλλαγή ιδεών με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Εννιο Μορρικόνε Κωνσταντίνο Παπακώστα, που είχε ως αποτέλεσμα τη χθεσινή βραδιά, αλλά και στη συγκυρία να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τις εκδηλώσεις προς τιμήν του Μπελμοντό που έγιναν στο Παρίσι αφού βρισκόταν εκεί τις ημέρες εκείνες. Από την πλευρά του ο κ. Παπακώστας μίλησε για την εμπειρία του να βρεθεί στο φημισμένο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και τη «συμμετοχή» του Συλλόγου στο ντοκιμαντέρ του Τζουζέπε Τορνατότε «Ennio: The Maestro» προς τιμήν του μαέστρου.
Αμφότεροι σημείωσαν ότι επειδή υπήρχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, η δράση θα επαναληφθεί και την επόμενη Τρίτη θα προβληθεί η ταινία «Οι διαρρήκτες».
Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass