«O Ντάννυ και η Βαθιά Γαλάζια Θάλασσα»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ +ΠΛΗΝ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2021 12:07

Το Κέντρο Έρευνας Θεάτρου και Χορού +ΠΛΗΝ το 2021-2022 εγκαινιάζει, παράλληλα με το εκπαιδευτικό σκέλος που λειτουργεί από το 2017, το καλλιτεχνικό του σκέλος που αφορά στην παραγωγή επαγγελματικών παραστάσεων, με το έργο του βραβευμένου Αμερικάνου συγγραφέα John Patrick Shanley «O Ντάννυ και η Βαθιά Γαλάζια Θάλασσα-Ένας Απάχικος Χορός», στις 18, 19, 20 και 25, 26, 27 Οκτώβρη στις 9.15 μ.μ. στο Κ.Ε.Θε.Χο. +ΠΛΗΝ (Λογιωτάτου 14 και Σμολένσκυ γωνία).


Ο Ντάννυ και η Ρομπέρτα είναι δύο άνθρωποι στο περιθώριο του χθες, του σήμερα και του αύριο. Μόνοι, θύτες και θύματα μιας βίαιης κοινωνίας, ακροβατούν ανάμεσα στην επιθετικότητα, την κτητικότητα και τη συμφιλίωση ονειρευόμενοι το ανέφικτο. Ως δύο πεδία απορρόφησης και αντανάκλασης της βίας, προσπαθούν να «χορέψουν» έναν αλήτικο χορό δίχως να γνωρίζουν τα βήματα και να ορίσουν μία αρμονία στην αταξία του παρελθόντος τους. Η αναζήτηση στον εαυτό, τους οδηγεί στο να πετάξουν τους φορεμένους από την κοινωνία όρους αξίας προκειμένου να ταιριάξουν τα βιώματα και τα όνειρά τους σε μία κοινή επιθυμία.
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ. Φοιτητικό/Ανέργων/Ανω των 65: 8 ευρώ. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων τηλεφωνικά στο 6948-897.236. Μετάφραση-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Ηρακλής Τζαφέτας - Θάλεια Χαραρά.
* Η είσοδος θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass