Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές στο παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2021 12:39

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου που συνοδεύτηκε με νέες εγγραφές μελών. Ο πρόεδρος της Διοίκησης κ. Λευτέρης Γάλλος έκανε τον απολογισμό και ακολούθησε και οικονομικός απολογισμός.


Σε ανακοίνωση του παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου αναφέρεται ότι: «Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου μέσα σε κλίμα μαχητικότητας και αισιοδοξίας που συνοδεύτηκε με νέες εγγραφές μελών. Παρουσιάστηκε ο απολογισμός της διοίκησης από τον πρόεδρο Λευτέρη Γάλλο, ενώ ακολούθησε και οικονομικός απολογισμός.
Η συζήτηση ανέδειξε τα θετικά και τις ελλείψεις στη δράση μας, τις δυσκολίες του καλλιτεχνικού κλάδου, την αγωνία για το μεροκάματο καθώς και σκέψεις, προτάσεις, προβληματισμούς των συναδέλφων για τον προγραμματισμό του παραρτήματος το επόμενο διάστημα.
Ένας συνάδελφος αποτύπωσε γλαφυρά την ανάγκη για συλλογική συζήτηση και δράση με τη φράση «40 χρόνια στον χώρο δεν έχω ξαναπάρει μέρος σε τέτοια διαδικασία». Είναι η καλύτερη απάντηση στις επιδιώξεις της κυβέρνησης να βάλει στον γύψο τη δράση και τη λειτουργία των σωματείων.
Στη συνέλευση παρευρέθηκε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής διοίκησης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Κώστας Σταυρόπουλος καθώς και αντιπροσωπεία του νεοσύστατου Συλλόγου Επαγγελματιών DJ Λάρισας.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή εκλογών στο Παράρτημα στις 7 και στις 9 Νοεμβρίου.
Σύντομα θα υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις» καταλήγει η ανακοίνωση.